1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Albo każdy ma na pokładzie zestaw surogatów i kierujemy takim robotem który jest tylko nośnikiem jak w tym filmie z Willisem Smile

EDIT
oczywiście ze stacji a nie że statek nagle znika bo to będzie nowa odmiana Combat loga...
Odpowiedz
Przecież to będzie kabaret jak tuż przed wybuchem, crewmates będą w popłochu opuszczać pokład combat logiem, a jeleń który jest właścicielem będzie robił rebuya Biggrin
Albo masowy skok za burtę Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Puszczając wodze fantazji - albo jak właściciel zrobi combat loga i wszyscy dostaną bana Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Raczej wyobraź sobie że siedzisz na cutterze, cośtam robisz z tarczami czy działkiem, widzisz że sytuacja jest nieciekawa i nagle... 'czy leci z nami pilot' ? Biggrin
Odpowiedz
@Xeonary
Czytam twoje posty i mam wrażenie ze nie powinieneś tutaj na forum TWH marudzić tylko być na forum Star Citizena i im marudzić aby ogarniali development i skończyli szybciej.
Tak naprawdę chciał byś przenieść mechanikę gry z SC do ED. Ja osobiście wole mieć dwie różne gry które w różny sposób podchodzą do różnych rzeczy i grać w każdą w zależności od humoru.
Odpowiedz
(01.02.2017, 13:39 UTC)2M1R napisał(a): @Xeonary
Czytam twoje posty i mam wrażenie ze nie powinieneś tutaj na forum TWH marudzić tylko być na forum Star Citizena i im marudzić aby ogarniali development i skończyli szybciej.
Tak naprawdę chciał byś przenieść mechanikę gry z SC do ED. Ja osobiście wole mieć dwie różne gry które w różny sposób podchodzą do różnych rzeczy i grać w każdą w zależności od humoru.

Nie koniecznie chce żeby ED było aż tak bardzo realistyczne jak SC. Natomiast pewne głupoty są dla mnie po prostu nieakceptowalne.

Swoją drogą ciekawe czy Frontier zrobi oficjalne głosowanie tak jak w sprawie transferu statków.
Odpowiedz
jest jakaś szansa aby ten avatar tworzony był na podstawie własnej słodkiej buźki? To byłoby coś ciekawego i bardzo immersive.
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz
Lepiej żeby nie, bo to oznacza opóźnienie patcha...
(Chodziło mi o post Xeonary'ego)
Odpowiedz
No i np ktoś mógłby by się poczuć urażony jak by mu ktoś inny napisał że brzydki avatar sobie wygenerował...

A już idea z dodatkowymi PIP'ami to jakiś gwałt na logice. Niby jak dodatkowa osoba na statku ma dawać coś do dystrybutora?
Korbą kręci rechare rate?

Przecież to z automatu będzie wygladać tak, że każdy kupi jeszcze 2 kopie gry i będzie mieć na wirtualkach swoich wirtualnych przyjaciół, żeby tylko mieć 2 PIP więcej.

Już widzę moją korwetę boostującą na ustawieniu 4/2/2.
Odpowiedz
(01.02.2017, 13:47 UTC)Kyokushin napisał(a): No i np ktoś mógłby by się poczuć urażony jak by mu ktoś inny napisał że brzydki avatar sobie wygenerował...

A już idea z dodatkowymi PIP'ami to jakiś gwałt na logice. Niby jak dodatkowa osoba na statku ma dawać coś do dystrybutora?
Korbą kręci rechare rate?

Przecież to z automatu będzie wygladać tak, że każdy kupi jeszcze 2 kopie gry i będzie mieć na wirtualkach swoich wirtualnych przyjaciół, żeby tylko mieć 2 PIP więcej.

Już widzę moją korwetę boostującą na ustawieniu 4/2/2.

A może to o to chodzi żebyś właśnie kupił dwie dodatkowe kopie gry Wink
CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX, CO TO JEST SHOUTBOX
Odpowiedz