Rust
Dzięki za zabawę, zużyłem 35 metalowych siekier żeby się dostać do własnego domu Wink ?. Mam 1 uwagę. Wydaje mi się ze na 20 osób mapa jest ciut za duza.
Odpowiedz
Spokojnie, kolega zdecydowanie należy do cywilizowanychSmile nick na steam: Kopas

Mapa wydaje się duża, ale wczoraj po drobnej eksploracji stwierdzam, że nie jest tak źleSmile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(23.01.2017, 13:52 UTC)Myr0n napisał(a): Dzięki za zabawę, zużyłem 35 metalowych siekier żeby się dostać do własnego domu Wink ?. Mam 1 uwagę. Wydaje mi się ze na 20 osób mapa jest ciut za duza.

A jeszcze nie dawno proponowali powiększyć mapę Tongue  - zużyłeś tyle siekier,  uważam że wielkość mapy przy tym wyczynie to dla ciebie pikuś Tongue 

(23.01.2017, 13:53 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Spokojnie, kolega zdecydowanie należy do cywilizowanychSmile nick na steam: Kopas

Mapa wydaje się duża, ale wczoraj po drobnej eksploracji  stwierdzam, że nie jest tak źleSmile

NIck dodany do ekipy http://www.6876.hapgs.net/  ... mapa jest ok, w tygodniu testów zrobiliśmy sobie wypad w 3 osoby na drugi koniec mapy - szliśmy dzień, noc i poranek... by dotrzeć do celu - po drodze wiele przygód było - polecam poprzednie posty i filmiki ...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Nabroiłem, nie Kopas tylko petrov Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Badz co badz, dobrze, zeby nicki na www byly aktualizowane, i wiadomo kto jest Smile bo watpie, zebym prowadzil osobny notatnik kto jest kto Biggrin
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
(23.01.2017, 13:52 UTC)Myr0n napisał(a): Dzięki za zabawę, zużyłem 35 metalowych siekier żeby się dostać do własnego domu Wink ?. Mam 1 uwagę. Wydaje mi się ze na 20 osób mapa jest ciut za duza.

Można sobie zrobić, ziemny schowek. Dorobić drugi klucz i zakopać w sobie wiadomym miejscu. Zdecydowanie taniej niż 35 metalowych siekier.  Wink

Odpowiedz
1szy klucz przy sobie
2gi gdzies na zewnatrz, w zakopanym schowku
3ci w srodku domku w razie WU

Generalnie szybko sie ich pozbyc i zastapic zamkiem na kod Wink
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
(23.01.2017, 14:49 UTC)Kriztozz napisał(a):

Można sobie zrobić, ziemny schowek. Dorobić drugi klucz i zakopać w sobie wiadomym miejscu. Zdecydowanie taniej niż 35 metalowych siekier.  Wink

Ja zrobiłem sobie 2 klucze zaraz na początku gry, jedne zakopałem na zewnątrz - drugi schowałem do inventory... zeżarł mnie wilk i ucha-chany pojawiłem się w śpiworze wewnątrz domku - bez drewna i możliwości stworzenia klucza - nie mogłem wyjść :Biggrin... jedyne co mogłem zrobić to zginąć z głody lub poczekać az ktoś z miotaczem przyjdzie... wybrałem śmierć przez 'console' kill i zacząłem przygodę z Wami całkowicie od nowa...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Wczoraj pozwiedzaliśmy wojskowe tunele. Dziś wycieczka krajoznawcza do miasta Smile
Odpowiedz
Przydało by się więcej coop na wschodzie
Odpowiedz