TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Polecam świetna gra. Wcześniej grałem w GW2 ale odkąd mam ESO rok czasu, to już więcej GW2 nie odpaliłem Biggrin
Ostatnio kupiłem sobie DLC Orsinium, bo do jutra jest zniżka -75%.
Odpowiedz
No ja wczoraj kupiłem wszystkie dlc w paczce za 5,5k koron Smile trzeba się zgadać i porobić razem dungeony Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
A kij tam z statkami do SC... I tak kilka osób od nas ma statki multicrew to będzie można z nimi latać.

Jutro kupie TESO COLD
Odpowiedz
Wczoraj kupiłem podstawkę na STEAM za 9,90.

Po Twoim poście się zreflektowałem, że GOLD kosztuje 110 (na Steam'ie), a niecałe 100 w sklepie oryginalnym.

O 5:46 poprosiłem o zwrot pieniędzy "bo się walnąłem w zakupie" - o 7:09 - steam przesłał info o pozytywnym rozpatrzeniu prośby.

Z tego powodu kupuję GOLDa na Steamie Smile
(no i dlatego, że świetnie działa w "domowym strumieniowaniu". Teraz nie tylko na lenia z padem przed telewizorem, ale i na "lapku" mogę ciupać. Smile

EDIT:
Wczoraj poleciałem na "planetę PVP" i szybko wróciłem. 10 poziom mógłby nadać się do zwiadu, ale nie miałem już ochoty sprawdzać.
PVP przypomina w konstrukcji Planetside (zdobywanie twierdz, które dają jakieś efekty frakcji):

[Obrazek: Cyrodiil-Map-1.jpg]

Ale zorganizowane jest na zasadzie misji. Widziałem cztery rodzaje:
- bitwy
- wojny
- zabójstwa
- zwiad.

Ten zwiad wydaje się dla początkującego przyjemny. Ja miałem zebrać informacje o twierdzy na południu. Podczas podróży napotyka się NPCe, miejscówki z ciekawymi przedmiotami no i... innych silniejszych graczy. Gdy zbierałem łup po zabiciu napotkanych bandytów NPC, jeden z graczy na 24 poziomie wytłumaczył mi PVP w 10 sekund. Biggrin

Doczytałem też o DYNAMICZNYCH EVENTACH - mechanika z RIFTa - nagle z nieba spada duże coś i okoliczni gracze bronią "Ziemi przed najazdem Obcych". Też wydaje się ciekawe:

Odpowiedz
Dobra, ogarnąłem sobie i mam kupioną Imperial Edition - czy ktoś może mi wyjaśnic, co mi to daje teraz po przejściu na darmowy model? Czy muszę coś jeszcze dokupić, aby w pełni cieszyć się grą?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Imperial Edition daje Ci dostęp do klasy imperialnej, mounta i jakiegoś peta jeżeli dobrze pamiętamSmile generalnie do gry to wszystko co potrzebujesz. Możesz kupić dlc, bo są w dobrej cenie, ale to zależy od Twojego zaawansowania w grzeSmile (dlc sa przecenione ponad 50%)
Odpowiedz
Nie mam TESO przez Steam zakupionego niestety Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
DLC nie są w sumie potrzebne na jakiś rok gry, może dłużej w zależności jak grasz. Ja dopiero po roku kupiłem sobie ESO Plus na miesiąc i mam wszystkie DLC plus 1500 koron, za 700 koron kupiłem DLC Orsinium na stałę, a Dark Brotherhood "przeszedłem" w ciągu tygodnia. Teraz się biorę za Gildię Złodziei. Smile
Odpowiedz
(21.11.2016, 11:43 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie mam TESO przez Steam zakupionego niestety Sad

Paczka dlc jest do kupienia bezpośrednio w grze za coronyWink a je możesz kupić na stronce teso - 5,5k za 76złWink
Odpowiedz
Kupiłem edycje gold... Smile
Odpowiedz