Battlefield 1 - opinie i oczekiwania
(31.10.2016, 20:00 UTC)DYoda napisał(a): Uważajcie z BF1 http://echogrom.blogspot.com/2016/10/pla...ision.html

Dobre Biggrin
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Dzisiaj grałem ze szczygłem. Dostaliśmy drużynę ameb... Końce ze streamowaniem BF1. Streamuje tylko ED Smile
Odpowiedz
Ta gra na chwilę obecną jest niedostosowana do streamowania, bo nie da się przy niej nie denerwować. Biggrin
Odpowiedz
Ej, panowie, bez przesady. Ja dzis najpierw zrobilem podejscie do ED i w Open polecialem Cutterem do Shinrarty, zeby przesiasc sie na ASP Explorera. Zanim dolecialem do Jameson Memorial jakis griefer w tuningowanej Corvette w kilkanascie sekund uszczuplil mi stan konta o 20 baniek, bo tyle kosztowalo ubezpieczenie zniszczonego przez niego Cuttera. Sad
Poirytowany odpalilem BF1 i Dominacje, szlo spiewajaco - na jakies 15 meczy 2/3 wygrane, do tego grajac suppportem wbijalem ladne serie BAR-em.

Jesli dodac do tego fakt, ze w ED cos mi karta graficzna wariuje i co kilka minut mam black screena, to zdecydowanie BF1 byl dzis mniej stresujaca gra.
Odpowiedz

Odpowiedz
Kolejna łata pojawia sie dziś od 8 rano. Release notes tutaj zaraz po publikacji patcha. Mam nadzieję, że ten hardcore się pojawi tu wreszcie.
Odpowiedz
Tylko pobieżnie przejrzałem, ale bardzo podoba mi się, że jeżeli squad leader nie będzie wydawał rozkazów, to zostanie zamieniony na pierwszego gracza, który poprosił o rozkaz Smile Tyle punktów się marnuje, jak się nie wydaje rozkazów Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(15.11.2016, 12:25 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Tylko pobieżnie przejrzałem, ale bardzo podoba mi się, że jeżeli squad leader nie będzie wydawał rozkazów, to zostanie zamieniony na pierwszego gracza, który poprosił o rozkaz Smile Tyle punktów się marnuje, jak się nie wydaje rozkazów Biggrin

+1

Hardcore nie ma jeszcze ale i tak dużo poprawek..
Odpowiedz
No, będzie można quit robić bez czekania Smile Pogram dziś i zobaczę czy czuć jakąś różnicę,
Odpowiedz
(15.11.2016, 12:25 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Tylko pobieżnie przejrzałem, ale bardzo podoba mi się, że jeżeli squad leader nie będzie wydawał rozkazów, to zostanie zamieniony na pierwszego gracza, który poprosił o rozkaz Smile
Przetestowalem to i jest ok, ale z zastrzezeniami. Brakuje jakiegos wyraznego (najlepiej glosowego) komunikatu, ze zostalo sie squad liderem. Wczoraj dwukrotnie mi sie zdarzylo, ze dolaczylem do jakiegos randomowego squadu, a w polowie meczu zorientowalem sie, ze to ja nim dowodze. Mozliwe, ze informacja o tym zostala wyswietlona na ekranie kiedy prosilem o rozkazy, ale w ferworze walki patrze na akcje i nic takiego nie zauwazylem.

Udalo mi sie wbic assaultem 10 poziom i uzyskac dostep do ostatnich unlockow szturmowca. Ten Hellriegel jest bardzo przyjemny w obsludze, ma bardzo pojemne magazynki i niewielki odrzut podczas strzelania. Jedyny minus to ilosc magazynkow, bo sa tylko dwa i czesciej niz przy innych broniach musze szukac supporta z paczka amunicji. Na medyku zostal mi niecaly poziom do ostatnich unlockow, przed weekendem powinny juz byc. Za to gra snajperem idzie mi jak krew z nosa, bo uwazam, ze w meczu powinno byc ich jak najmniej, a na dodatek preferuje walke kontaktowa, a nie kampe i strzelanie z duzej odleglosci do nieswiadomych mojej obecnosci przeciwnikow.
Odpowiedz