Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
Ja jako jeden z dyrektorów dodam ze mimo ze na pierwszy rzut oka zajmujemy się głównie produkcją i siedzeniem w high secu to po zabezpieczeniu środków finansowych chcemy iść w kierunku 0.0 i robienia rozróby bo nic tak nie napędza biznesu jak wojna
Obecnie korporacja przechodzi reorganizacje w celu przygotowania do nowego biznesplanu. Jeśli jesteś zainteresowany członkostwem pisz do mnie na PW lub w grze.
Nazwa mojej postaci to Mike Roseland
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
22.09.2016, 09:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.09.2016, 07:06 UTC przez Odludek.)
Post nieaktualny
Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
Hetmanie, wszystko dobrze, korporacja w EVE nie podpina się pod TWH
05.10.2016, 10:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2016, 10:32 UTC przez Odludek.)
(08.09.2016, 18:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Poprosiłbym o doprecyzowanie co oznacza "nasza" korporacja? Bo jeżeli mówisz o korporacji TWH, to są pewne zasady związane z zakładaniem grup/frakcji/korporacji w innych grach.
Prosiłbym o sprecyzowanie jakie to są ograniczenia tworzenia korporacji o identycznej nazwie w innych grach?
Czy nazwa The Winged Hussar ma prawa autorskie i nie wolno nazywać się tak w innych grach?
05.10.2016, 10:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2016, 11:02 UTC przez Odludek.)
Moje pytanie brzmi czy nazwa The Winged Hussars jest prawnie zastrzeżona, jeśli tak to ok nie ma problemu, w przeciwnym razie.....hmmmm. Prawnie można zaskarżyć grupę, która sobie, w tym przypadku, uzurpuruje prawo wyłączności nazwy takiej jak Hussaria - niezależnie od pisowni i brzmienia w innych językach. Husaria jest nazwą niezastrzeżoną polskiej jednostki wojskowej. Jeśli komukolwiek przyjdzie ochota nazwać się tak w jakiejkolwiej innej grze, niestety wewnetrzne postanowienia na tle praw nazwnictwa miedzynarodowego stawiają wypowiedź naszego Hetmana pod wielkim znakiem zapytania i w sumie narażają na konsekwencje prawne. Oczywiście jeśli nazwa The Winged Hussars jest prawnie zastrzeżona to nie ma tematu.