EVE Online
Korporacja się rozwija Cool . Mamy kolejnego członka korporacji. Powstał sprecyzowany plan biznesowy i rozwoju korporacji. Pozostaje realizacja. Zapraszamy. Początkującym pomożemy Smile Od tego jest korporacja :heart:  

PS. Możemy wysłać zaproszenie na darmowe 21 dni gry.
Odpowiedz
Ja jako jeden z dyrektorów dodam ze mimo ze na pierwszy rzut oka zajmujemy się głównie produkcją i siedzeniem w high secu to po zabezpieczeniu środków finansowych chcemy iść w kierunku 0.0 i robienia rozróby bo nic tak nie napędza biznesu jak wojna Wink

Obecnie korporacja przechodzi reorganizacje w celu przygotowania do nowego biznesplanu. Jeśli jesteś zainteresowany członkostwem pisz do mnie na PW lub w grze.
Nazwa mojej postaci to Mike Roseland
Odpowiedz
Post nieaktualny
Odpowiedz
(22.09.2016, 09:16 UTC)Odludek napisał(a): Zaufanie. Niezrozumienie. Ocenianie innych w innych grach - nieporozumienie, ect. Wspóczuje hetmanowi, ale to zaczyna istniec. Inne zdania na temat innch gier, inny rozwoj inne postepowanie.Mamy tez duzo studentow, ktorzy robia sobie z nas poligon psychologiczny i nie tylko do wlasnych prac dyplomowoych  uuu i doktorskich tez - i czesto gesto ksiazkowe przyklady sa wazniejsze niz zycie . Pytanie brzmi, kto z oficerow jest studenteam? Ja osobiscie wole doswiadczonych zyciowo oficerow anizeli sztywno trzymajacych sie regul .... aaa ludzi ...

Nie do końca rozumiem, co masz na myśli. Rozwiniesz? Najlepiej na PW, żeby nie robic offtopu. Ewentualnie tutaj, bo podejrzewam, że o tym mówisz?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hetmanie, wszystko dobrze, korporacja w EVE nie podpina się pod TWH Smile
Odpowiedz
Wiem.
--

Odpowiedz
(08.09.2016, 18:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Poprosiłbym o doprecyzowanie co oznacza "nasza" korporacja? Bo jeżeli mówisz o korporacji TWH, to są pewne zasady związane z zakładaniem grup/frakcji/korporacji w innych grach.
Prosiłbym o sprecyzowanie jakie to są ograniczenia tworzenia korporacji o identycznej nazwie w innych grach?
Czy nazwa The Winged Hussar ma prawa autorskie i nie wolno nazywać się tak w innych grach?

Odpowiedz
Tutaj więcej na ten temat: http://thewingedhussars.com/showthread.p...5#pid24595
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Moje pytanie brzmi czy nazwa The Winged Hussars jest prawnie zastrzeżona, jeśli tak to ok nie ma problemu, w przeciwnym razie.....hmmmm. Prawnie można zaskarżyć grupę, która sobie, w tym przypadku, uzurpuruje prawo wyłączności nazwy takiej jak Hussaria - niezależnie od pisowni i brzmienia w innych językach. Husaria jest nazwą niezastrzeżoną polskiej jednostki wojskowej. Jeśli komukolwiek przyjdzie ochota nazwać się tak w jakiejkolwiej innej grze, niestety wewnetrzne postanowienia na tle praw nazwnictwa miedzynarodowego stawiają wypowiedź naszego Hetmana pod wielkim znakiem zapytania i w sumie narażają na konsekwencje prawne. Oczywiście jeśli nazwa The Winged Hussars jest prawnie zastrzeżona to nie ma tematu.
Odpowiedz
(05.10.2016, 10:34 UTC)Odludek napisał(a): Moje pytanie brzmi czy nazwa The Winged Hussars jest prawnie zastrzeżona, jeśli tak to ok nie ma problemu, w przeciwnym razie.....hmmmm

Nie jest zastrzeżona, ale jeśli tworzysz oficjalną dywizję NASZEJ Skrzydlatej Husarii, to musisz stosować się do NASZYCH procedur. Jeśli chcesz sobie stworzyć swoją własną Skrzydlatą Husarię w EVE i tam nią zarządzać, to proszę bardzo, ale mamy pełne prawo zakazać Ci jej reklamowania na naszym forum, a być może nawet podciągnąć to pod działania na szkodę grupy (np. celowe obchodzenie regulaminu w celu podszycia się pod naszą grupę Tongue ). Wszystko zależy od naszej interpretacji Twoich intencji.

Na pewno nie jest w naszym interesie, aby ktoś zakładał konkurencyjne grupy i odciągał graczy od NSASZEJ Elitowej Husarii.
--

Odpowiedz