Opakowanie zastępcze Shout Box
@Brachu może jutro uda mi się wskoczyć, ale wszystko zależy jak plany mi się ułożą. Dzisiaj ma freetrack przyjść, więc chciałbym go przetestować jak najszybciej.
(12.09.2016, 06:13 UTC)Calvarian napisał(a): @Brachu może jutro uda mi się wskoczyć, ale wszystko zależy jak plany mi się ułożą. Dzisiaj ma freetrack przyjść, więc chciałbym go przetestować jak najszybciej.

Rzuciłem luźną propozycję.

Udanej kalibracji Smile
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(12.09.2016, 05:11 UTC)Robinus napisał(a): Goliat! Dzięki za nowy Opeth o poranku! Biggrin

Dorzuciłem jeszcze kolejny singiel Smile
Szczęść Boże, Piloci!

Witam w nowym tygodniu  Biggrin

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Uff jak gorąco

Tak tylko wpadłem żal z siebie wyrzucić...

[początek żalu]

Dodatek do gry Early Acess czyli do ARKa 2 raz z rzędu na czołowych miejscach najlepiej sprzedawanych gier na steamie... DLC do gry w early acess...

Czyli wynika, że wydawanie niedorobionych gier jak najbardziej się opłaca. Teraz każdy bubel można sprzedać ludziom obietnicami.

A więc co, może by tak Cyberpunk 2077 i nowy Mass Effect w Early Acess? Z leżącą optymalizacją i masą bugów. Przecież i tak ludzie kupią, jestem wręcz pewny, że by kupili.

Ta branża to dno.

[koniec żalu]

(12.09.2016, 11:51 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Tak tylko wpadłem żal z siebie wyrzucić...

[początek żalu]

Dodatek do gry Early Acess czyli do ARKa 2 raz z rzędu na czołowych miejscach najlepiej sprzedawanych gier na steamie... DLC do gry w early acess...

Czyli wynika, że wydawanie niedorobionych gier jak najbardziej się opłaca. Teraz każdy bubel można sprzedać ludziom obietnicami.

A więc co, może by tak Cyberpunk 2077 i nowy Mass Effect w Early Acess? Z leżącą optymalizacją i masą bugów. Przecież i tak ludzie kupią, jestem wręcz pewny, że by kupili.

Ta branża to dno.

[koniec żalu]

Po prostu płatna beta wersja gry.

Ludzie płacą i się cieszą

Logistyka:

FAS poleci do Maskelyne, przesiądę się w Haulera, polecę do 40 Ceti po Pythona. Sprzedam Haulera, ulepszę Pythona i wracam do Maskelyne. Akurat na 1,5h grania.

Jak będzie trzeba to się wyskoczy czym będzie trzeba.

Znalazłem bliżej Haulera, będzie szybciej

(12.09.2016, 11:51 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Tak tylko wpadłem żal z siebie wyrzucić...

[początek żalu]

[koniec żalu]

Bo ja wiem? Po pierwsze i najważniejsze nie musisz nic kupować. ARK mi się wydaje całkiem spoko w obecnej postaci, ale wolę grać w Elitę, więc sobie czekam jak wyjdzie.
Na pewno sporo Early Access to małe ekipy które by nie napisały gry jakby nie mieli kasy którą robią sprzedając grę wcześniej, jak tak pomyślę to 10 lat temu nie kojarzę takich produkcji małych firm, po prostu nie mieli kasy żeby coś pisać przez 3 lata i dać w skończonej formie. 
Ja za kilka gier zapłaciłem na Kicksarterze i w sumie nie żałuję, jak jeszcze nie są w formie skończonej to czekam aż będą Smile
Zgadzam się, jednak wypuszczanie DLC do gry która nie jest jeszcze skończona... :/
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Przyglądneli się jak SC sprzedaje wirtualne statki za miliony dolarów to każdy teraz będzie próbował podobnie, ciężko ich winić Smile

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości