(24.08.2016, 15:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Będę formatował twardy dysk.
Bindy zgrałem, ustawienia grafiki też - rozumiem, że mój sejw ściągnie się od FD? Nie muszę się o niego martwić?
Proszę tylko o poważne odpowiedzi, bo jak mi sejw zginie to dopadnę winowajce moim nowiutkim Sidewinderem.
Czy o coś jeszcze mam zadbać?
W sensie Elite to tylko bindy klawiatury są naprawdę ważne, jeśli zgrałeś to i grafikę to możesz formatować śmiało.
(24.08.2016, 15:46 UTC)GutenbergPL napisał(a): Będę formatował twardy dysk.
Bindy zgrałem, ustawienia grafiki też - rozumiem, że mój sejw ściągnie się od FD? Nie muszę się o niego martwić?
Proszę tylko o poważne odpowiedzi, bo jak mi sejw zginie to dopadnę winowajce moim nowiutkim Sidewinderem.
Czy o coś jeszcze mam zadbać?
W sensie Elite to tylko bindy klawiatury są naprawdę ważne, jeśli zgrałeś to i grafikę to możesz formatować śmiało.
A w sensie całej reszty, o co byś zadbał?
Generalnie dbam o "czystość" kompa, nie bawi mnie zaśmiecanie, więc i formatuje raz na parę lat. Tego SSD jeszcze nie formatowałem, od nowości sobie system stoi.
Kiedyś WinXP stał u mnie 6lat.... i tylko dlatego odszedł, bo niektóre rzeczy wymagały Win7.
Ja nigdy nie formatuję jak nie mam pełnej kopii dysku, czasem po dwóch miesiącach się orientuję, że mi coś potrzebne. Ciężko mi powiedzieć co ktoś inny uważa za ważne.
(24.08.2016, 16:14 UTC)Baton napisał(a): Ja nigdy nie formatuję jak nie mam pełnej kopii dysku, czasem po dwóch miesiącach się orientuję, że mi coś potrzebne. Ciężko mi powiedzieć co ktoś inny uważa za ważne.
Hmmm chciałem zrobić tak żeby kupić nowy dysk, na nim postawić, stary mieć w rezerwie, żeby w razie czego sięgać.... a po paru miesiącach i jego zformatować.
Ale Bóg mnie natchnął, żeby wszystko zaorać dziś w nocy...
Zrzucę na zewnętrzny dysk, więc ostatnie pytanie: robisz to jakimś programem czy tak na żywca zgrywasz?