Opakowanie zastępcze Shout Box
(03.08.2016, 13:39 UTC)Krutek napisał(a):
(03.08.2016, 13:28 UTC)Quarion napisał(a):
(03.08.2016, 13:23 UTC)Krutek napisał(a): Ufff ... już się bałem, że moja Elita wygląda jakoś tak biednie przy tych zdjęciach  Biggrin

Bo wygląda biednie przy tych zdjęciach Biggrin

Podobnie jak niektóre Panie po zabiegach w Photoshopie. Mamy i preset i inne zabawy ...

[Obrazek: z12850323Q,Zdjecia--przed--i--po--makija...oznice.jpg]

Hahaha Biggrin Co prawda to prawda Biggrin
Tylko wiesz na czym polega różnica? Elitka mogłaby tak wyglądać cały czas na domyślnych ustawieniach, a ta Pani bez presetu nie da rady Tongue
Czyli, że co? Możemy czytać przyszłość czy jak? Smile I jak na przykład będą się mieli pojawić Thargoidzi to dowiemy się o tym dzień, dwa dni wcześniej? Smile
Panowie... nie przy jedzeniu...
Wink
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Mnie się ta po lewej bardziej podoba, nie lubię plastikowych lalek Smile
(03.08.2016, 13:43 UTC)Quarion napisał(a):
(03.08.2016, 13:39 UTC)Krutek napisał(a):
(03.08.2016, 13:28 UTC)Quarion napisał(a): Bo wygląda biednie przy tych zdjęciach Biggrin

Podobnie jak niektóre Panie po zabiegach w Photoshopie. Mamy i preset i inne zabawy ...

Hahaha Biggrin Co prawda to prawda Biggrin
Tylko wiesz na czym polega różnica? Elitka mogłaby tak wyglądać cały czas na domyślnych ustawieniach, a ta Pani bez presetu nie da rady Tongue

Oj nie bądź taki pewny ... Wink

[Obrazek: widzenie_po_alkoholu_mezczyzni_vs_2015-0...middle.jpg]
(03.08.2016, 13:47 UTC)Quarion napisał(a): Czyli, że co? Możemy czytać przyszłość czy jak? Smile I jak na przykład będą się mieli pojawić Thargoidzi to dowiemy się o tym dzień, dwa dni wcześniej? Smile

Nie, tam są tylko historie zamieszczane przez graczy niestety :Smile  ale jakby co to dam znać Smile
(03.08.2016, 14:11 UTC)Krutek napisał(a): Oj nie bądź taki pewny ... Wink

[Obrazek: widzenie_po_alkoholu_mezczyzni_vs_2015-0...middle.jpg]

Czyli piwo to jest taki preset reshade / gemfx na kobiety SurprisedOO!

A zaniki pamięci i utrudnione wykonywanie różnych czynności to jakby takie lagi bo nasz sprzęt nie wytrzymuje podkręcania ustawień! SurprisedOO

Całe życie w błędzie! T_T

I weź tu chłopie podziel się grafikami, to zajadą ci wątek... Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Ja bezlitośnie z moich wątków przenoszę takie rzeczy do shoutboxa, mogę pomóc sprzątać jak coś Smile
(03.08.2016, 14:33 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): I weź tu chłopie podziel się grafikami, to zajadą ci wątek... Tongue

Ale jak słupki oglądalności poszybowały Ci w górę Biggrin

To się nazywa zmasowany atak offtopu w wątku Hetmana - idę od razu na urlop, nie dam się zagonić do czyszczenia latryn  Biggrin

PS.
Dla mnie można ten offtop przerzucić w dowolne miejsce  Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości