Opakowanie zastępcze Shout Box
od 7:00 do 11:00 (pon-pt) i od 7:00 do 9:00 (sob-nd)
@Calvarian,
Na inarze wprowadzili zakładkę cargo, gdzie można wpisać w zakładkach Commodity, Materials, Data.

Następnie przypiąc ulubione blueprinty i wtedy pojawia się lista rzeczy które już masz i których brakuje.

Tu Dirty Drive Thruster Greade 5 u Felicity:

1x Cadmium - po najechanmiu na Cadmium pojawia się jego liczba w Cargo i gdzie można go pozyskać (Surface Minig)
1x Cracked Industrial Firmware (Suraface Data Piont, Mission Reward)
1x Pharmaceutical Isolators (Mission Reward, Signal Source)
1x Exhaust Manifold (Commodity do kupienia niedaleko systemu Run).

Jak mam SS to lecę i skanuję co w nich jest, czy po dotarciu do nich należy wyjść z SC.

Data Point, występują zawsze na planetach, czy trzeba je znaleźć ?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

W bazach na planetach, ale daruj sobie to narazie, jestem po całej nocy szukania mefów i lepiej robić misje. A propo inary wiem, ale nie chce mi się wprowadzać 1000 itemów.
(01.08.2016, 01:17 UTC)Calvarian napisał(a):
(31.07.2016, 21:32 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czy w końcu na 100% wiadomo, co znaczą te plusiki przy nazwach stacji naziemnych w zakładce nawigacji w lewym panelu? ++

Rozmiar stacji.

Super, dzięki za info.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Ja wczoraj wpisałem wszystkie itemy. Dziś wieczorem pewnie znowu będzie trzeba wprowadzić kilka nowych.

Cargo niepotrzebne sprzedam.

Nabrałem w Sothis misji za 24 371 412 Cr

Btw. Pytonem się super lata
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Kto się zajmuje Inarą? Bo odkąd do was dołączyłem, to moja prośba o dołączenie do skrzydła tam wisi. Może mnie ktoś dodać plosie baldzio, też chce mieć takie logo Smile
(01.08.2016, 08:19 UTC)Vermill napisał(a): Kto się zajmuje Inarą? Bo odkąd do was dołączyłem, to moja prośba o dołączenie do skrzydła tam wisi. Może mnie ktoś dodać plosie baldzio, też chce mieć takie logo Smile

PM według schematu pod tym linkiem http://thewingedhussars.com/showthread.p...2#pid18362
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

(01.08.2016, 05:46 UTC)Calvarian napisał(a): Cześć Brachu, DYoda

Pospałem od 4:45 do teraz Smile

IDĘ PO KAWĘ. MNÓSTWO KAWY.

Zrób kawę z RedBullem Tongue
(01.08.2016, 08:53 UTC)Nizm0 napisał(a):
(01.08.2016, 05:46 UTC)Calvarian napisał(a): Cześć Brachu, DYoda

Pospałem od 4:45 do teraz Smile

IDĘ PO KAWĘ. MNÓSTWO KAWY.

Zrób kawę z RedBullem Tongue

I dosyp glukozy Smile
Jestem po 2 kawach na razie i nie zapowiada się na kolejną... Jeszcze.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości