Hussarski decal
(28.07.2016, 12:13 UTC)2M1R napisał(a): Ok. Nowa wersja logo/decala:

Do logo dodałem dodatkowe pomarańczowe kontury by podkreślić linię szyby w kasku, Ten sam kolor konturu dałem do okręgów, Litery mają czarny kontur. Logo dałem lekko w lewo.

Wersja z odpowiednimi effectami:

Dalej za blisko prawej krawędzi. Z tego co widzę w porównaniu do oryginalnego loga, to jest za bardzo rozciągniete w pionie i dlatego jest przy samej krawędzi.
Odpowiedz
Fajne. 
Osobiście z czarnego tła zrobiłbym Polską flagę, ewentualnie zamiast flagi dwie lance z flagami skrzyżowane w tle za logiem. Łacina do wywalenia, a zamiast niej tylko napis THE WINGED HUSARS ELITE, odpowiednio symetrycznie rozmieszczony.

Odpowiedz
Przemyślałem sprawę i nie jestem pewien co do okręgu. Wydaje mi się, że formie tarczy byłoby bardziej na miejscu, ale znajdując chwilkę zwizualizowałem coś, co mi chodziło po głowie.

[Obrazek: EShT7QJ.jpg]
Odpowiedz
Anukus nie pasuje mi to kolorystycznie do siebie. Wolę wersję 2M1R'a - czasem prostsze jest lepsze Tongue.
Odpowiedz
Spoko Smile
Odpowiedz
Ja bym to widział o tak(szybki szkic bo jestem w pracySmile)
[img][Obrazek: image.jpeg][/img]

Odpowiedz
(28.07.2016, 15:03 UTC)Kriztozz napisał(a): Ja bym to widział o tak(szybki szkic bo jestem w pracySmile)
[img][Obrazek: image.jpeg][/img]

Oooo fajnie, właśnie chodziło mi o wypełnienie czymś tej wolnej przestrzeni.
Odpowiedz
(28.07.2016, 14:10 UTC)Anukus napisał(a): Przemyślałem sprawę i nie jestem pewien co do okręgu. Wydaje mi się, że formie tarczy byłoby bardziej na miejscu, ale znajdując chwilkę zwizualizowałem coś, co mi chodziło po głowie.

Świetne, ale ja to widzę tak:

[Obrazek: iPpuVIK.png]

[Obrazek: TwKAZqI.png]
Odpowiedz
No Vermill, zdecydowanie lepiej, ale wersja Kriztoz'a lepsza od naszej Smile
Odpowiedz
A może coś w stylu sił powietrznych RP:

[Obrazek: WZuEEad.png]
[Obrazek: 7G3xn20.png]

[Obrazek: faFOCyi.png]
Odpowiedz