Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu
.png) .png) .png) .png) .png) .png)
Mam taki pomysł odnośnie statków. Jeżeli chcemy mieć samą skorupę statku, to powinno się móc zdemontować wszystko, za wyjątkiem fuel tank i life support.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet
Jak myślicie ile będzie kosztowało przeparkowanie Pytona na 200 ly? Ja zakładam że 250k
Reputacja:
47
Platforma:
(21.07.2016, 11:21 UTC)Baton napisał(a): Jak myślicie ile będzie kosztowało przeparkowanie Pytona na 200 ly? Ja zakładam że 250k 
To chyba będzie dolna granica
To takie spekulacje, powiedzmy że dla mnie przeparkowanie o 200 ly to jakieś 30 minut, bo trzeba polecieć i wrócić, w 30 minut mogę zrobić 1 czy 2 miliony na RES-ie (proszę z tego nie robić wątku ile to dziesiątek milionów robicie na RES, chodzi, żeby dolecieć, puknąć kilka dużych statków i wrócić, myślę żę milion to rozsądne), więc jakbym miał przeparkować coś dużego z małym skokiem o 200ly to w sumie rozważyłbym zapłacenie nawet 2 milionów jakby mi się nie chciało latać
Reputacja:
47
Platforma:
Powinno być MPT w Elitce, wpisujesz kod #1313 w panelu komunikacyjnym i jest wyskakuje opłata za kurs.
Może będzie opłata procentowa od wartości statku, kto wie...
(21.07.2016, 11:47 UTC)Baton napisał(a): To takie spekulacje, powiedzmy że dla mnie przeparkowanie o 200 ly to jakieś 30 minut, bo trzeba polecieć i wrócić, w 30 minut mogę zrobić 1 czy 2 miliony na RES-ie (proszę z tego nie robić wątku ile to dziesiątek milionów robicie na RES, chodzi, żeby dolecieć, puknąć kilka dużych statków i wrócić, myślę żę milion to rozsądne), więc jakbym miał przeparkować coś dużego z małym skokiem o 200ly to w sumie rozważyłbym zapłacenie nawet 2 milionów jakby mi się nie chciało latać 
Właśnie zdałem sobie sprawę, że nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłem na RES/CZ... Było to na pewno przed wycieczką do Heart & Soul, czyli... około stycznia. Bo jakoś wtedy kupiłem Pytona, którego następnie zaparkowałem i poleciałem na wycieczkę. Po powrocie nie grałem zbyt dużo, a jeśli już, to handel/misje transportowe Pytonem i tak do tej pory.
Chyba trochę przerobię tego Pytka na coś do walki PVE i postrzelam trochę w weekend!
21.07.2016, 12:04 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2016, 12:04 UTC przez Baton.)
Wtedy Związek Galaktycznych Przeparkowywaczy nawet sie nie tknie Twojego Eagle'a którego gdzieś tam zostawiłeś, ale ma wartość sentymentalną bo w nim robiłeś traciłeś pierwsze kredyty ścigając Mistrala
Uwaga - Hetman z Pytką na resie - zachować ostrożność!!!
|