Z pasją do motocykli
(24.05.2016, 16:28 UTC)Quarion napisał(a): Czyżby to Cmdr Asia? Biggrin

Tak jest!

Cmdr Asia jest w czynnej służbie na Ziemi jako co-pilot i tester-oblatywacz jednośladów Smile
Odpowiedz
Kosmos - kosmosem, ale łono natury na starej dobrej Ziemi, to jest to...

[Obrazek: IMG_20160529_141427.jpg]

Pogoda się klaruje, a wątek coś przycichł...
Odpowiedz
Pieknie, ja juz w czwartek jade w okolice Warszawy na zlocik i bedzie traska off-adventure Smile
Odpowiedz
Eksploracja wzywa!

W niedzielę mówię "Adios" systemowi Sol (przynajmniej wirtualnemu) i lecę w krótki, tygodniowy trip samotnego wilka.

Planowana trasa:
https://www.google.pl/maps/dir/Krak%C3%B...m1!1b1!3e0

Od hotelu do hotelu.

Ahoj przygodo!
Odpowiedz
(09.06.2016, 05:37 UTC)Robinus napisał(a): Eksploracja wzywa!

W niedzielę mówię "Adios" systemowi Sol (przynajmniej wirtualnemu) i lecę w krótki, tygodniowy trip samotnego wilka.

Planowana trasa:
https://www.google.pl/maps/dir/Krak%C3%B...m1!1b1!3e0

Od hotelu do hotelu.

Ahoj przygodo!

Ładna trasa Smile. Ile czasu na nią planujesz?
Odpowiedz
No Robinus planuje na tą trasę tydzień jak napisał w swoim poście Smile Ja w wakacje chciałbym się wybrać na kilka dni w taką samotną trasę Smile Ale raczej po polsce, ale to się jeszcze zobaczy!
[Obrazek: KpB4998.png]
Odpowiedz
@Robinus nakręć jakiś fajny filmik.
Odpowiedz
(09.06.2016, 06:28 UTC)kuchi napisał(a): No Robinus planuje na tą trasę tydzień jak napisał w swoim poście Smile Ja w wakacje chciałbym się wybrać na kilka dni w taką samotną trasę Smile Ale raczej po polsce, ale to się jeszcze zobaczy!

O kurde... nie zauważyłem Biggrin Rzeczywiście Biggrin. Ech... piątek coraz bliżej, człowiek rozkojarzony Tongue
Odpowiedz
Szkoda że nie jedziesz jakoś teraz, w weekend będę w Budapeszcie z Małopolską Zgrają Sarmacką Wink
Odpowiedz
(09.06.2016, 07:20 UTC)Goliat napisał(a): Szkoda że nie jedziesz jakoś teraz, w weekend będę w Budapeszcie z Małopolską Zgrają Sarmacką Wink

Osz chłopie byłem w tamtym roku.
Uważaj bo jak tam w nocy na piwo się wyjdzie to można dopiero za tydzień wrócić... Taka imprezownia.
W bardzo pozytywnym znaczeniu, kulturalnie, z winem i tańcami na ulicach...

Tak, jadę na tydzień. Główny cel to Belgrad, chciałem się tam zatrzymać na pełen dzień, a reszta to trasa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości