Spotkanie Husarskie - Warszawa
Jako, że toczyły się rozmowy na SB a też zbliża się odbiór koszulek frakcyjnych to myślę, że to dobry moment coby zacząć się umawiać na jakieś spotkanie przy browarku czy co tam kto lubi Smile
Chętnych proszę o dopisanie się do wątku z ewentualną propozycją miejsca spotkania. Czasu jeszcze trochę mamy więc termin też się ustali.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Jak nam pogoda pozwoli to proponuje plener - Plażowa, obok Stadionu Narodowego, najchętniej w weekend bo w tygodniu to wiecie, ciężko będzie się wstawać na 8 do pracy Wink
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
łolaboga a czemu tak daleko gdzieś bardziej na południe Biggrin
Odpowiedz
(11.05.2016, 13:40 UTC)DYoda napisał(a): łolaboga a czemu tak daleko gdzieś bardziej na południe Biggrin

Kraków? Biggrin
Odpowiedz
W Krakowie już było a z mazowieckiego chyba więcej pilotów lata
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
(11.05.2016, 13:40 UTC)DYoda napisał(a): łolaboga a czemu tak daleko gdzieś bardziej na południe Biggrin

Jestem za Smile. To jest fajne miejsce: https://www.facebook.com/barockpub Biggrin. To taka alternatywna knajpka i mają bardzo dobre frytki Smile Trzeba tylko trafić na brak koncertu Tongue. Goliat, zgadnij kto prowadzi ten pub i zazdrość Biggrin

Mała podpowiedź: poznajesz Pana po prawej? Biggrin

[Obrazek: 418408_260071807398845_1144841814_n.jpg?...e=57DD9DA2]
Odpowiedz
Zazdroszczę Wink
Odpowiedz
Chętnie przybędę Tongue
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Nie wiem kto to ten w kapeluszu, ale ten pośrodku jest też znany.... Tongue
A dobre frytki - to świetna wiadomość, w domu rzadko jadam bo mi się nie chce robić ceregieli dla dwóch osób... kiedyś świetne frytki były na Francuskiej, na Saskiej Kępie, chyba wybór z 15 sosów mieli do frytek.
Będę, z resztą, mi każda miejscówka pasuje...

Niby w plenerze jest jeszcze lepiej, ale jak komuś nie pasuje, to trzeba się dogadać.....
Odpowiedz
Ja bym plener wolał, knajpy są be, ciemno tam i ludzie alkohol piją, fuj, fuj!
Odpowiedz