Ankieta: Czy chciałbyś mieć możliwość przeglądania forum przez Tapatalk na urządzeniach mobilnych?
Tak
Nie
Co to jest Tapatalk? O_o
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Tapatalk
Jak bym w pytaniu uwzględnił wybór: tapatalk vs styl forum przystosowany do uż. mobilnych.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ale chyba jedno nie wyklucza drugiego? Tzn. można styl forum przystosować do urządzeń mobilnych i do tapatalka prawda? Wtedy byłby i wilk syty i owca cała.
Odpowiedz
(05.05.2016, 11:59 UTC)Haji-me napisał(a): Ale chyba jedno nie wyklucza drugiego? Tzn. można styl forum przystosować do urządzeń mobilnych i do tapatalka prawda? Wtedy byłby i wilk syty i owca cała.

Jak najbardziej, tylko jest to robota której ktoś musi się podjąć, bo ja tego nie ogarniam.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Tylko tapatalk się staje zbędny całkowicie jak styl jest responsywny, bo w przeglądarce www wygląda jak w tapatalku Smile
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Co to jest taptalk?
Odpowiedz
(05.05.2016, 12:08 UTC)Kyokushin napisał(a): Tylko tapatalk się staje zbędny całkowicie jak styl jest responsywny, bo w przeglądarce www wygląda jak w tapatalku Smile

Jak najbardziej Kyoku, to tylko kwestia przyzwyczajenia, ja osobiście wolę Tapatalk Smile

(05.05.2016, 12:15 UTC)Scott Scale napisał(a): Co to jest taptalk?

https://siteowners.tapatalk.com

Odpowiedz
sa jakies szanse aby forum w przyszlosci bylo obsugiwane poprzez apke mobilna tapatalk ?
nie znam sie , jednak wydaje mi sie ze potrzena jest wtyczka/plugin forumowy.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Popieram.
Odpowiedz
Owszem potrzebny jest plugin o którym pisałem już wcześniej (tematy sugeruję połączyć).
https://tapatalk.com/download_mybb.php
Odpowiedz
nie kumam tej ankiety , dlaczego uzytkownicy maja decydowac za innych uzytkownikow czy chca tapatalka czy nie , wszak jak niechca to niech nie uzywaja. Im wiecej mozliwosci tym lepiej. Tapatalk ma wiele ciekawych funkcjonalnosci zwlasza pod kontrola iOS. Sorry Kiokushin nie masz racji , kazdy ma prawo do tego by decydowac jak chce czytac fora i czy chce miec je w 1 miejscu jak rowniez otrzymywac stosowne powiadomienia z poziomu systemu.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości