Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Siepacz
RSI Handle: Klosek
Witam z tej strony Łukasz 31 wiosen z Wrocławia Jeśli chodzi o pracę to RTX Aerospace więc coś niecoś z lataniem i kosmosem mam wspólnego  Natomiast co do Elitki to raczej casual z uwagi na życie prywatne i dużo zajęć w nim . Chętnie siedzę na Husarskim Disc i rozmawiam z ludzmi bo wg mnie dużo przyjemniej się gra w doborowym towarzystwie . Na ten moment próbuje wszystkiego po trochu jeśli chodzi o zarobek żeby znaleźć swoje miejsce we wszechświecie
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 4
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: BALOOCTW
RSI Handle: BalooCTW
Witam, Jakub z tej strony. Lat 42, z Castleford, West Yorkshire. Przybyłem na zaproszenie Aymore, który to reklamuje Star Citizena od bardzo dawna u siebie na fejsikach, więc w końcu uległem. W czym zdecydowanie pomógł mi też tegoroczny gameplay z Squadron 42.
Prywatnie interesuje się fantastyką i mangą/anime, komiksami i wszystkim co mieści się w kulturze geek. Na discordzie już jestem, także pewnie się usłyszę z częścią z Was.
Co do Elitki - to jeszcze nie wiem czy się skuszę. Na razie usiłuję ogarnąć podstawy SC.
--
"Primus in orbe deos fecit timor"
Cesarski Tentakl Wielki
No proszę, kolejny mieszkaniec West Yorkshire
Reputacja:
6
Platforma:
(23.10.2024, 17:14 UTC)Pajk napisał(a): No proszę, kolejny mieszkaniec West Yorkshire 
O, kolega z okolicy ?
--
Cesarski Tentakl Wielki
Reputacja:
6
Platforma:
--
Cesarski Tentakl Wielki
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
ale ta galaktyka jest malutka
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Methes
RSI Handle: -
Witam,
z tej strony 37 letni Paweł, zawodowo Informatyk Mieszkający i pracujący w Bydgoszczy.
Prywatnie Ojciec 2jki dzieci, fan papierowych RPGów, muzyki, "chińskich bajek" i gier komputerowych.
W ED grałem kilka razy z przerwami, ale za każdym razem bardziej Solo, nie mogąc jakoś "zakotwiczyć się" na dłużej.
Obecnie aktualizacja, która się pojawiła na serwerach jest kolejną próbą rozgoszczenia się w grze, ale tym razem postanowiłem,
dołączyć do większego community, z którym mógłbym porozmawiać o grze czy wykonywać wspólnie jakieś aktywności.
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Jonash71
o7 Towarzysze! Pozdrowienia ze stolicy dolnego śląska! Mam 34 lata i interesujęsię muzyką, filmami papierowymi rpg ( komputerowymi też) oraz informatyką. Aplikowałem wczoraj do waszej społeczności mam nadzieję że już niedługo wspólnie będziemy odkrywac nieznane zakamarki Drogi mlecznej, wydobywać cenne surowce bądź chronić rasę ludzką przed Targoidami!
Liczba postów: 7
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: devport
Witam, jestem z centralnej Polski, mam lat 38. Interesuję się elektroniką, programowaniem, grami kosmicznymi i giełdą  .
Jestem tutaj w celu poszukiwania graczy elite. Oblatywanie systemów i skanowanie ich w pojedynkę jest na dłuższą metę nie proste
A więc miło mi się tu znaleźć  pozdrawiam.
|