Przedstaw się
Witam z tej strony Łukasz 31 wiosen z Wrocławia Jeśli chodzi o pracę to RTX Aerospace więc coś niecoś z lataniem i kosmosem mam wspólnego Smile Natomiast co do Elitki to raczej casual z uwagi na życie prywatne i dużo zajęć w nim . Chętnie siedzę na Husarskim Disc i rozmawiam z ludzmi bo wg mnie dużo przyjemniej się gra w doborowym towarzystwie . Na ten moment próbuje wszystkiego po trochu jeśli chodzi o zarobek żeby znaleźć swoje miejsce we wszechświecie Wink
Odpowiedz
Witam, Jakub z tej strony. Lat 42, z Castleford, West Yorkshire. Przybyłem na zaproszenie Aymore, który to reklamuje Star Citizena od bardzo dawna u siebie na fejsikach, więc w końcu uległem. W czym zdecydowanie pomógł mi też tegoroczny gameplay z Squadron 42.
Prywatnie interesuje się fantastyką i mangą/anime, komiksami i wszystkim co mieści się w kulturze geek. Na discordzie już jestem, także pewnie się usłyszę z częścią z Was.
Co do Elitki - to jeszcze nie wiem czy się skuszę. Na razie usiłuję ogarnąć podstawy SC.
-- 
[Obrazek: 1UxadguAZBM0OPy2OlmD0QWDl0QtkrUrd]
"Primus in orbe deos fecit timor"
          Cesarski Tentakl Wielki
Odpowiedz
No proszę, kolejny mieszkaniec West Yorkshire Smile
Odpowiedz
(23.10.2024, 17:14 UTC)Pajk napisał(a): No proszę, kolejny mieszkaniec West Yorkshire Smile

O, kolega z okolicy ? Smile
-- 
          Cesarski Tentakl Wielki
Odpowiedz
(24.10.2024, 10:45 UTC)BalooCTW napisał(a):
(23.10.2024, 17:14 UTC)Pajk napisał(a): No proszę, kolejny mieszkaniec West Yorkshire Smile

O, kolega z okolicy ? Smile

Nie on jeden Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(24.10.2024, 11:38 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(24.10.2024, 10:45 UTC)BalooCTW napisał(a): O, kolega z okolicy ? Smile

Nie on jeden Biggrin

Ha, czyli wystarczyło złożyć wniosek do Husarii żeby znaleźć znajomych w okolicy Tongue
-- 
          Cesarski Tentakl Wielki
Odpowiedz
ale ta galaktyka jest malutka Smile
Odpowiedz
Witam,
z tej strony 37 letni Paweł, zawodowo Informatyk Mieszkający i pracujący w Bydgoszczy.
Prywatnie Ojciec 2jki dzieci, fan papierowych RPGów, muzyki, "chińskich bajek" i gier komputerowych.
W ED grałem kilka razy z przerwami, ale za każdym razem bardziej Solo, nie mogąc jakoś "zakotwiczyć się" na dłużej.
Obecnie aktualizacja, która się pojawiła na serwerach jest kolejną próbą rozgoszczenia się w grze, ale tym razem postanowiłem,
dołączyć do większego community, z którym mógłbym porozmawiać o grze czy wykonywać wspólnie jakieś aktywności.
Odpowiedz
o7 Towarzysze! Pozdrowienia ze stolicy dolnego śląska! Mam 34 lata i interesujęsię muzyką, filmami papierowymi rpg ( komputerowymi też) oraz informatyką. Aplikowałem wczoraj do waszej społeczności mam nadzieję że już niedługo wspólnie będziemy odkrywac nieznane zakamarki Drogi mlecznej, wydobywać cenne surowce bądź chronić rasę ludzką przed Targoidami!
Odpowiedz
Witam, jestem z centralnej Polski, mam lat 38. Interesuję się elektroniką, programowaniem, grami kosmicznymi i giełdą Tongue.
Jestem tutaj w celu poszukiwania graczy elite. Oblatywanie systemów i skanowanie ich w pojedynkę jest na dłuższą metę nie proste Smile
A więc miło mi się tu znaleźć Smile pozdrawiam.
Odpowiedz