03.03.2023, 11:41 UTC
Trafiłem do was przeglądając Squadronsy na INARA i jak zobaczyłem polskie forum to od razu się zapiałem.
O7
O7
| Ankieta: Jak dowiedziałeś się o forum TWH? Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Wyszukiwarka internetowa | 192 | 24.74% | |
| Oficjalne forum Frontiera/Elite | 32 | 4.12% | |
| Discord TWH | 21 | 2.71% | |
| Kanał rootsrat na YouTube / Twitch | 329 | 42.40% | |
| Społeczność kyca - #WinaFenyla | 13 | 1.68% | |
| Facebook - fanpage TWH | 1 | 0.13% | |
| Facebook - grupa Elite Dangerous Polska | 25 | 3.22% | |
| Discord Elite Dangerous Polska (EDPL) | 10 | 1.29% | |
| Pocztą pantoflową (od znajomego itp.) | 61 | 7.86% | |
| Inne - prosimy o wpis w wątku | 92 | 11.86% | |
| Razem | 776 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
|
|
03.03.2023, 11:41 UTC
Trafiłem do was przeglądając Squadronsy na INARA i jak zobaczyłem polskie forum to od razu się zapiałem.
O7
21.03.2023, 23:48 UTC
Grzebałem na stronce inara i jakoś tam przypadkiem na was trafiłem
12.04.2023, 22:07 UTC
Nadszedł czas, w którym wytworzyłem w sobie coś, co mnie pchnęło do tego. Działałem w amoku, jak zwykle podczas tworzenia. Nie pamiętam
01.05.2023, 10:32 UTC
ogladalem poradniki shallowgrave na YT i jego let's playe...stwierdzilem ze jak ktos ma mi pomoc to tylko bracia rodacy
07.05.2023, 11:52 UTC
"Inne - prosimy o wpis w wątku*"
Inne, czyli w tym wypadku INARA
06.09.2023, 17:59 UTC
Inne w moim przypadku to INARA
07.09.2023, 13:43 UTC
O, kolejny raz z Inary
A możecie powiedzieć coś więcej? @Abrams80PL @Maaxim Vimes ? Przeglądaliście po prostu stronkę, czytaliście jakiś artykuł? Po nazwie frakcji? Tak z ciekawości jakie źródło na inarze doprowadziło Was do nas
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
07.09.2023, 14:34 UTC
Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody
07.09.2023, 17:01 UTC
(07.09.2023, 14:34 UTC)Abrams80PL napisał(a): Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody Thx za info ![]() Rekrutacja chwilowo zamknięta co prawda z powodów urlopowych, ale jak tylko Yuri wróci z rozjazdów, to otworzymy z powrotem
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Przedstaw się | Administrator | 2,381 | 458,185 |
Wczoraj, 11:00 UTC Ostatni post: Sir Germin |
| Pytanie odnośnie nagrody od TWH w outfiting | thyrfing krk | 2 | 910 |
01.04.2022, 09:55 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
|
|
Jak wygląda próba przejęcia konta Steam - krótka historia | Indygo | 11 | 2,837 |
04.02.2022, 14:33 UTC Ostatni post: dalo1236 |
| INARA i TWH | Iluvatar | 2 | 983 |
21.08.2021, 09:51 UTC Ostatni post: Iluvatar |
|
| No to się narobiło! ED za darmo! | Levisq | 2 | 1,170 |
14.11.2020, 18:50 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|