Ankieta: Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Ankieta jest zamknięta.
Wyszukiwarka internetowa
24.74%
192 24.74%
Oficjalne forum Frontiera/Elite
4.12%
32 4.12%
Discord TWH
2.71%
21 2.71%
Kanał rootsrat na YouTube / Twitch
42.40%
329 42.40%
Społeczność kyca - #WinaFenyla
1.68%
13 1.68%
Facebook - fanpage TWH
0.13%
1 0.13%
Facebook - grupa Elite Dangerous Polska
3.22%
25 3.22%
Discord Elite Dangerous Polska (EDPL)
1.29%
10 1.29%
Pocztą pantoflową (od znajomego itp.)
7.86%
61 7.86%
Inne - prosimy o wpis w wątku
11.86%
92 11.86%
Razem 776 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Trafiłem do was przeglądając Squadronsy na INARA i jak zobaczyłem polskie forum to od razu się zapiałem.

O7
Odpowiedz
Grzebałem na stronce inara i jakoś tam przypadkiem na was trafiłem Tongue
Odpowiedz
Nadszedł czas, w którym wytworzyłem w sobie coś, co mnie pchnęło do tego. Działałem w amoku, jak zwykle podczas tworzenia. Nie pamiętam Tongue
Odpowiedz
ogladalem poradniki shallowgrave na YT i jego let's playe...stwierdzilem ze jak ktos ma mi pomoc to tylko bracia rodacy Biggrin
Odpowiedz
"Inne - prosimy o wpis w wątku*"

Inne, czyli w tym wypadku INARA Smile
Odpowiedz
Inne w moim przypadku to INARA
Odpowiedz
O, kolejny raz z Inary Smile

A możecie powiedzieć coś więcej? @Abrams80PL @Maaxim Vimes ? Przeglądaliście po prostu stronkę, czytaliście jakiś artykuł? Po nazwie frakcji? Tak z ciekawości jakie źródło na inarze doprowadziło Was do nas Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody Wink
Odpowiedz
(07.09.2023, 14:34 UTC)Abrams80PL napisał(a): Zgłębiając czeluście Inary dojechałem do zakładki Squadrons i rozpocząłem przeglądanie. Od pewnego czasu myślałem o znalezieniu towarzystwa w Elite ponieważ samotne loty szczególnie przeciw Thargoidom niestety kończą się często łomotem i ostatecznie ucieczką. Jedyna nadzieja to układ ze statusem Inwazji i walka nad planetą. Niestety takich układów jest tyle co kot napłakał. Ale wracając do meritum… nie mam problemu z językiem angielskim, jednak zawsze sprawdzam też grupy z polski chociażby z uwagi na codzienne rozmowy czy możliwość zorganizowania „zlotu”. Więc, odfiltrowałem grupy z językiem Polskim i trafiłem na Husarię. Po przeczytaniu informacji i osiągnięć zawartych w Inara postanowiłem podjąć próbę dołączenia do grupy i zdobyć nowe znajomosci wśród ludzi pozytywnie nakręconych tym tytułem oraz w końcu polatać w skrzydle i skopać kilka tyłków obcym. Na Forum widzę sporo ciekawych materiałów do zgłębienia tajników świata ED, choć osobiście preferuję poszerzanie wiedzy w praktyce szczególnie pod okiem doświadczonych kolegów. Wiec oto jestem, zwarty i gotowy do przygody Wink

Thx za info Smile

Rekrutacja chwilowo zamknięta co prawda z powodów urlopowych, ale jak tylko Yuri wróci z rozjazdów, to otworzymy z powrotem Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Przez grupę, ale odezwał się do mnie @Detson
Odpowiedz