Liczba postów: 100
Liczba wątków: 3
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: gnievmir
Dziś ja jestem zmuszony prosić o pomoc.
Community Goals zakończył się, misję zdałem ale nie wiem jak odebrać należne mi Salvation Gauss Cannon. Nie mam ich ani w magazynie modułów ani na statku, którym zdawałem misję, nie widzę ich też na "Musashim" w outfitingu. Poleciałem nawet na Sentinela w 22460 by tam sprawdzić ale lipa. Po prostu zgłupiałem.
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 3
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: gnievmir
Kolejny problem. Od ostatniego update'u po wybraniu trybu gry włącza się irytujące intro. Ok, raz mogę obejrzeć ale nie za każdym logowaniem się do gry. Jest to wielce irytujące pomijając czas, który mamy na grę a tracimy na idiotyczne intro. Jak to coś wyłączyć?
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Balcerek
Witam piloci.
Polatałem już po okolicy, odwiedziłem Kolonie, ogarniam już w miarę chyba ale oto i pytania :
1. Jak odnaleźć awansowane podzespoły do ulepszeń u inżynierów. Brokerzy? Jak znaleźć tych co to mają albo gdzie?
2. Co to BLUEPRINTY i jak się za to poprawnie zabrać?
Dzięki.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
niektóre podwójnie zinzymierowane podzespoły były do zdobycia podczas Community Goals - teraz można je kupić lub odblokować u technology broker.
czo do samych blueprintów:
kiedy zbierzesz już materiały które wybrany inżynier potrzebuje aby stuningowac ci np: FSD ( napęd od skoków ) możesz podczas tego tuningu przypiąć sobie bluprint - od tej przeróbki która robisz lub od innej dostępnej u inżyniera. Bardzo ważna rzecz: możesz przypiąć JEDNĄ rzecz u jednego speca. Czyli, jeśli przypniesz sobie bluprint od zasięgu skoku - bedziesz mógł sobie na dowolnej ( lub na większości stacji ) zrobić taką przeróbkę FSD w każdym innym statku - bez latania do inżyniera.
Ale: dotyczy to tylko samego zwiększenia zasięgu skoku, nie zrobisz wzmocnienia FSD ani szybkiego ładowania FSD, tylko i wyłącznie to co przypiąłeś na bluprincie - w tym przypadku zwiększenie skoku.
i tak to działa.
Akurat w przypadku FSD sprawa jest oczywista, w innych przypadkach musisz / możesz sobie wybrać. Oczywiście sam bluprint możesz zmieniać , priorytety zmieniają się z czasem.