Ponidziałkowy dół... ;)
Zaczynam dostrzegać pewną korelację.
Po raz kolejny podkręcony atmosferą rozwoju naszej grupy wróciłem do macierzystego systemu z dalekich podróży szmuglerskich i...
Boom, trach i zakaz wykonywania jakichkolwiek misji dla naszej frakcji...
Czy jak mój złoty ASP wyłania się z nad przestrzeni w systemi HR 8444 to jego złocisty splendor wywołuje boom ekonomiczny?! Wink))

No nic odczekam z tydzień... Wink
Odpowiedz
Ups, peszek Smile

Trudno, akurat walczymy z Boomem...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Morlo, to tylko parę dni, i wszystko wróci do normy... idziemy po nasz bezludny earthlike w HIP 110028 - innym frakcjom szczęki walną o podłogę... Wink
Odpowiedz
(25.04.2016, 13:13 UTC)GutenbergPL napisał(a): Morlo, to tylko parę dni, i wszystko wróci do normy... idziemy po nasz bezludny earthlike w HIP 110028 - innym frakcjom szczęki walną o podłogę... Wink

Dla dobra Husarii przeczekam! Smile
Odpowiedz
Ja też wróciłem z explo i jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, aczkolwiek latam po RES'ach i zbieram combat bounds. Nazbierałem już ponad 5KK, a jak minie boom i będzie kolejna expansja, to od razu sporą paczkę będę mógł oddać na nowej stacji. Jest co robić wokół naszych systemów Smile
Odpowiedz
(26.04.2016, 07:24 UTC)Anukus napisał(a): ... latam po RES'ach i zbieram combat bounds. Nazbierałem już ponad 5KK, a jak minie boom i będzie kolejna expansja, to od razu sporą paczkę będę mógł oddać na nowej stacji...
To jest świetny pomysł.. Rozumiem, że latasz po RESach w naszych systemach?
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
(26.04.2016, 09:27 UTC)TheSyntox napisał(a):
(26.04.2016, 07:24 UTC)Anukus napisał(a): ... latam po RES'ach i zbieram combat bounds. Nazbierałem już ponad 5KK, a jak minie boom i będzie kolejna expansja, to od razu sporą paczkę będę mógł oddać na nowej stacji...
To jest świetny pomysł.. Rozumiem, że latasz po RESach w naszych systemach?

Musi, przecież chodzi o bounty TWH....
Odpowiedz
Acha, ale też bez przesady z tym polowaniem, bo w naszych systemach tłuczenie piratów będzie nam podnosić wpływy...
Musiałby Rotmistrz się wypowiedzieć, jak to wpłynie na BOOM....
Odpowiedz
(26.04.2016, 10:07 UTC)GutenbergPL napisał(a): Acha, ale też bez przesady z tym polowaniem, bo w naszych systemach tłuczenie piratów będzie nam podnosić wpływy...
Musiałby Rotmistrz się wypowiedzieć, jak to wpłynie na BOOM....

Tłuczenie samo w sobie chyba nie podnosi wpływów, to co podnosi wpływy to oddawanie bounty za to tłuczenie. Tak mi się przynajmniej wydaje.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
No właśnie... a ja bym przypuszczał że same masowe mordy "małych" frakcji będą podnosić wpływy frakcji rządzącej... Wink
Oczywiście, nie w takim stopniu jak oddawanie bounty czy danych eksploracji - ale to zaraz może być masówka, pamiętasz jak sam Kruton palił systemy niszcząc policje?
Wpływy to pewnie nie problem, póki nie prowadzą do wojny lub nie skoczą gdzieś powyżej 70%, ale co z BOOMem?

Prośba wieeeelka, czytajcie Salę Odpraw.
Tam teraz nie ma odpowiedzi na nasze wątpliwości, ale wyróbcie sobie ten nawyk.
Rotmistrz robi tytaniczną pracę, a przez przypadek można ją zepsuć.

Wysłałem PW do Niego, pewnie się wypowie....
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości