Odysejowe spotkanie w HRce
Witam,

Padł pomysł żeby spotkać się w HR'ce w ramach premiery Odysejowej alfy. Myślałem żeby spotkać się w Maskelyne Vision pooglądać stacje zobaczyć co i jak. Następnie udać się do Collins Market, również obejrzeć stacje ale i tez wyjść na zewnątrz.

Co myślicie?

29/03 20:00 PL Maskelyne Vision, PG Mathiasa

Niestety to będzie możliwe dopiero w fazie 4 Alfy, a szkoda (nawet to nie bylo mozliwe)

19/05 20:00 PL Maskelyne Vision, PG Mathiasa

Pozdrawiam 
Warjoy
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
Jeszcze nie wiemy na których konkretnie planetach będzie można wyjść na zewnątrz (na dwór, na pole, ...)
Mnie po głowie chodzi pomysł na "zlot" w 11 Parsekach, przy szklanicy Świńskiego  Biggrin
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
(25.03.2021, 10:09 UTC)-PAQ- napisał(a): Jeszcze nie wiemy na których konkretnie planetach będzie można wyjść na zewnątrz (na dwór, na pole, ...)
Mnie po głowie chodzi pomysł na "zlot" w 11 Parsekach, przy szklanicy Świńskiego  Biggrin

Tu już niestety wiadomo, że instalacje nie będą miały wnętrz.

Co do spotkania w Maskelince - zawsze chętnie!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Yah! Na szklanicę Świńskiego!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(25.03.2021, 10:16 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(25.03.2021, 10:09 UTC)-PAQ- napisał(a): Jeszcze nie wiemy na których konkretnie planetach będzie można wyjść na zewnątrz (na dwór, na pole, ...)

Tu już niestety wiadomo, że instalacje nie będą miały wnętrz.

Co do spotkania w Maskelince - zawsze chętnie!

Wiesz, instalacja w HIP 110028 to niby tylko filia. Zawsze zostaje nam jeszcze "główny bar" w Maskelynce  Wink
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Trzeba przełożyć spotkanie do fazy 4 Smile https://forums.frontier.co.uk/threads/el...an.567846/
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(25.03.2021, 16:58 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Trzeba przełożyć spotkanie do fazy 4 Smile https://forums.frontier.co.uk/threads/el...an.567846/

ano Sad szkoda
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
O7 , jestem za spotkaniem, zawsze mozna spotkac sie juz na pierwszej fazie alfy tam gdzie bedzie to dostepne. Ja bym juz w poniedzialek wieczorem z mila checia spotkal sie z Wami i razem pozwiedzal :-)moze uda sie cos zorganizowac :-P
Odpowiedz
Zrobimy spotkanie w końcu w 11 parsekach.

Powiem Wam że space legs bardzo zmienia perspektywę, przestaje się być statkiem, zaczyna być człowiekiem, podobnie jak w NMS czy ScamCitizenie.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Ja na spotkanie też się piszę, czekam na konkrety Wink
A taki mały offtop. Można przenieść ustawienia sterowania z podstawowej wersji do Odysei??
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości