Ankieta: Jesteś zainteresowany/a udziałem?
Ankieta jest zamknięta.
Tak
80.39%
41 80.39%
Nie
19.61%
10 19.61%
Razem 51 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dookoła świata - wielki konwój SRV!
Utknąłem bez możliwości wyjazdu.. self-destruct initiated. powodzenia, wracam do banki.
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
F
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(07.03.2021, 13:33 UTC)Transzendentale napisał(a): Słuchałem was na twitchu Smile a na ps4 było nas dwóch (jeszcze cmdr scanner_GT ) tyle że nie jechaliśmy obok.

Ja właśnie ciągnę drugi dzień - screenshotów trochę robię - na razie jestem w okolicach 15/-135 jeszcze przez Koroną - ale już stromizny po 60 stopni miałem. z moim czasem na granie, to pewno z pół roku będę jechał, ale co tam - jak się zaczęło, to trzeba skończyć Smile
Minus (albo plus) jest taki, że na PS nie mamy tych wszystkich programów pomocniczych i bazować tyllko na telemetrii i kompasie "fabrycznym" trzeba Smile
Odpowiedz
(09.03.2021, 20:52 UTC)scanner_GT napisał(a):
(07.03.2021, 13:33 UTC)Transzendentale napisał(a): Słuchałem was na twitchu Smile a na ps4 było nas dwóch (jeszcze cmdr scanner_GT ) tyle że nie jechaliśmy obok.

Ja właśnie ciągnę drugi dzień - screenshotów trochę robię - na razie jestem w okolicach 15/-135 jeszcze przez Koroną - ale już stromizny po 60 stopni miałem. z moim czasem na granie, to pewno z pół roku będę jechał, ale co tam - jak się zaczęło, to trzeba skończyć Smile
Minus (albo plus) jest taki, że na PS nie mamy tych wszystkich programów pomocniczych i bazować tyllko na telemetrii i kompasie "fabrycznym" trzeba Smile

Dla mnie na plus Smile bo prawie jak Magellan albo Kolumb. Poza tym podróżnika poznaje się po tym jak kończy ehehe. Również w czasie wolnym kontynuuje swoją podróż SRV ?
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Korona Królów, Różowa Przełęcz itd - ale czy planetce została też nadana jakaś nazwa? Może warto.
Odpowiedz
(09.03.2021, 17:42 UTC)Trufel Aubaris napisał(a): @Warjoy - nie mogłeś przywołać statku i odpalić bez Horizona, a następnie wrócić do punktu i dalej gnać? Przecież w założeniach nie ma zakazu przywołania statku, tylko info, żeby bez specjalnej potrzeby go nie wołać... Ale faktycznie... Przykra sprawa Sad

Niestety wpadłem do głębokiego leja z którego nie mogłem w ogóle się wygrzebać. Moja Anakonda mogła dolecieć tylko do krawędzi leja. 

Możliwe ze jeszcze wrócę przejechać jakiś odcinek.
Odpowiedz
11.03.2021r o godz 02:11 razem z Frankiem Dolasem dotarliśmy do  niecka "Kolebka"
Punkt "0"

[Obrazek: T5wc7Lq.png]
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Dzień 2 - Różowa Przełęcz osiągnięta!

Jestem dokładnie na 64.8186 / -132.2954.

To była szybka podróż po w miarę prostym technicznie terenie. Parę osób wyforsowało się mocno do przodu, jak widać po wpisach. Z hajlajtów - @Warjoy sabotujący ekspedycję Wink przez zramowanie mojego lecącego łazika... Anacondą! Biggrin

@RANDARIO - jak tam trasa do Niecki? Jest w miarę OK czy bardziej hardckore? Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(11.03.2021, 09:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Dzień 2 - Różowa Przełęcz osiągnięta!

Jestem dokładnie na 64.8186 / -132.2954.

To była szybka podróż po w miarę prostym technicznie terenie. Parę osób wyforsowało się mocno do przodu, jak widać po wpisach. Z hajlajtów - @Warjoy sabotujący ekspedycję Wink przez zramowanie mojego lecącego łazika... Anacondą! Biggrin

@RANDARIO - jak tam trasa do Niecki? Jest w miarę OK czy bardziej hardckore? Biggrin

Ze co ze jak? Paaanie ciemno było Biggrin
Odpowiedz
(11.03.2021, 09:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @RANDARIO - jak tam trasa do Niecki? Jest w miarę OK czy bardziej hardckore? Biggrin
Startowałem z Różowej mając 190 km do Randario. Dogoniłem go ok. 20 km przed Niecką (jeszcze przed górskim masywem), prawie cały czas cisnąc pełnym gazem, metodą na kangura. Po drodze jedne góry ale nieduże. Poza tym teren dość falisty ale bez hardkoru. Masyw pokonaliśmy już razem jadąc na spokojnie dolinami. Ostatnia dolina otworzyła nam się centralnie na Nieckę, do której po prostu wpadliśmy. Zatrzymałem się na samym dnie i musiałem się wspiąć z powrotem bo checkpoint był nieco wyżej. Nie polecam jechać przez masyw po azymucie - spore stromizny.
Odpowiedz