Ankieta: Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Ankieta jest zamknięta.
Wyszukiwarka internetowa
24.74%
192 24.74%
Oficjalne forum Frontiera/Elite
4.12%
32 4.12%
Discord TWH
2.71%
21 2.71%
Kanał rootsrat na YouTube / Twitch
42.40%
329 42.40%
Społeczność kyca - #WinaFenyla
1.68%
13 1.68%
Facebook - fanpage TWH
0.13%
1 0.13%
Facebook - grupa Elite Dangerous Polska
3.22%
25 3.22%
Discord Elite Dangerous Polska (EDPL)
1.29%
10 1.29%
Pocztą pantoflową (od znajomego itp.)
7.86%
61 7.86%
Inne - prosimy o wpis w wątku
11.86%
92 11.86%
Razem 776 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Jak dowiedziałeś się o forum TWH?
Kategoria inne chyba to będzie.
O tym miejscu dowiedziałem się w czasie rozmowy na facebooku, w grupie Elite Dangerous. Wcześniej czytałem o Winged Hussars w jakimś piśmie komputerowym, oraz chyba na jakiejś wikipedii. Do tego byłem w jednym systemie, gdzie nazwa ta była w grze. Ot i jestem.
Czołem Waszmościom.
Odpowiedz
Ktorys z inzynierow potrzebowal Kamitra Cigars do rozpoczecia wspolpracy. Polecialem tam zeby odebrac towar a tu "The Winged Hussars" mnie wita.. 'ocho nasi tu byli' sobie pomyslalem ale nic wiecej z tym nie zrobilem. Cygara byly znowu potrzebne w jednym z ostatnich Community Goals.. wiec wkoncu przeszukalem Inare. Troche mi szczeka opadla widzac ile systemow TWH zajmuje. Z Inary trafilem na forum TWH.
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
(07.10.2020, 12:58 UTC)Warjoy napisał(a): Ktorys z inzynierow potrzebowal Kamitra Cigars do rozpoczecia wspolpracy. Polecialem tam zeby odebrac towar a tu "The Winged Hussars" mnie wita.. 'ocho nasi tu byli' sobie pomyslalem ale nic wiecej z tym nie zrobilem. Cygara byly znowu potrzebne w jednym z ostatnich Community Goals.. wiec wkoncu przeszukalem Inare. Troche mi szczeka opadla widzac ile systemow TWH zajmuje. Z Inary trafilem na forum TWH.

Haha, świetna historia! Miło mi, że trafiłeś do nas w ten sposób Smile

W zasadzie wszystko, co potrzebujesz wiedzieć o naszej grupie znajdziesz tutaj: http://www.thewingedhussars.com
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zaznaczyłem Kanał YouTube Rootsrat lecz skłamałem bo był to kanał Twitch roots_rat Wink
Odpowiedz
Podczas prowadzenia strumyka z Elite na twitchu przyszedł do mnie na chat Świrusek który mnie zaprosił tutaj.
Odpowiedz
Ogladalem sporo filmikow o NMS na YT i jakims cudem wskoczyla reklama Elite Dangerous. Zainteresowala mnie gra i zaczalem wyszukiwac filmow na YT z polskim lektorem. Ogladajac wszystko co mozliwe o elite trafilem na tutoriale rootsrat i tak oto znalazlem sie tutaj. Szczesliwy traf Tongue , oczywiscie teraz staram sie informowac znajomych, ktorych interesuje tematyka , ze jest takie forum i discord z polska spolecznoscia.
[Obrazek: 281411.jpg]
Odpowiedz
(18.10.2020, 18:14 UTC)Vekaara Huo Motsu napisał(a): Zaznaczyłem Kanał YouTube Rootsrat lecz skłamałem bo był to kanał Twitch roots_rat Wink

Dopisałem Heart
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wyszukiwarka na Inara.cz
Odpowiedz
Haha! mam stare linki właśnie je odkopujęWink)

Pozdrawiam starych druhów!

Levisq
--------------------------------------------------------------------
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga
Łam, czego rozum nie złamie...
--------------------------------------------------------------------
Odpowiedz
O forum dowiedziałem się od użytkownika twitcha Anger_Ash_Gang. Pozdrawiam!
Odpowiedz