Horizons włączone do podstawki od 27.10! Darmowe skórki dla obecnych posiadaczy.
Thumbs Up 
Żródło: https://forums.frontier.co.uk/threads/el...st-8721659

Jeśli ktoś jeszcze zastanawia się nad zakupem Elite Dangerous, to od 27.10.2020 dodatek Horizons będzie dołączony do podstawki za darmo Smile

Wszyscy, którzy posiadają jedynie podstawkę, dostaną dostęp do contentu z Horizons za darmo, jako że będzie on teraz główną częścią gry! Wszyscy, którzy przed tą datą zakupili lub zakupią dodatek Horizons, dostaną darmowe i unikatowe skórki Azure na wszystkie staki (nawet te, których jeszcze nie kupili w grze)

[Obrazek: anaconda_lrpo_azure_stars_1920-jpg.189635]

[Obrazek: cutter_lrpo_azure_stars_1920-jpg.189636]

[Obrazek: krait_mkiilrpo_azure_stars_1920-jpg.189637]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Super sprawa. Starają się pozyskać jak najwięcej graczy przed nowym dodatkiem. Uważam, że to bardzo dobry ruch z ich strony. Sytuacja byłaby nieciekawa gdyby po premierze dodatku w 2021 roku okazało się, że trzeba kupić podstawę gry, Horizons i dopiero Oddysey. Może uda mi się zaciągnąć znajomych do gry po 27.10.2020.
Odpowiedz
A mnie się to nie podoba, bo kupiłem Life Time Expansion Pack, a teraz rozdają za darmo to, za co zapłaciłem dając w zamian nic nie znaczącą skórkę. Mogliby się bardziej postarać.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(01.10.2020, 08:17 UTC)zieluk napisał(a): A mnie się to nie podoba, bo kupiłem Life Time Expansion Pack, a teraz rozdają za darmo to, za co zapłaciłem dając w zamian nic nie znaczącą skórkę. Mogliby się bardziej postarać.

Ale grałeś w EDH przez 6 lat, a do tego nie musisz już płacić za EDO, a osoby bez LEP nadal muszą za nie zapłacić. 

Osobiście nie rozumiem, jak można być złym, że ktoś inny dostaje coś za darmo... Czy Tobie to coś zaszkodzi? Czy nagle umniejszy fun, który miałeś z DARMOWEGO Horizonsa? Czy jesteś stratny? 

Mogłeś nie kupować i grać przez 6 lat na podstawce ¯\_(ツ)_/¯ - ciekawe czy miałbyś taki sam fun, jak grając z Horizonsem.

Aha, i nie "skórkę", tylko 39 skórek Smile
--

Odpowiedz
A ja powiem tak, czekam kiedy będę mógł w końcu zapłacić za coś w ED... poza blichtrem.

Sharap and take my money!
Odpowiedz
Bogaty na pewno nie jestem ale podzielam zdanie kolegi,- po takim czasie mamy prawo spodziewać się czegoś dużego.
No i chyba domysły ze Frontier traktuje ED juz po macoszemu , mozemy na jakiś czas odłożyć na bok.

P.S. - skoro stacje orbitalne nie mają być zdatne do chodzenia - to skąd tam się wziął widok z korytarza w ziemniaku na wlatujące statki?
Odpowiedz
No i dobrze, lepiej mieć i nie potrzebować niż potrzebować i nie mieć Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Wczoraj był super stream fdevu z oddysey. Sporo fajnych rzeczy powiedzieli. Ma być nawet coś jak cqc tyle że normalnie jako człowiek z bronia. Warto looknac ich profil na youtube i obejrzeć całość.
Odpowiedz
serio? to oni takie rzeczy pokazują na youtube ? o kurcze...
Odpowiedz
Chyba się komuś wątki pomyliły Wink
--

Odpowiedz