Przedstaw się
Witam Was,

mam na imię Andrzej i mam 35 lat. Latam na PS4. 

Skończyłem ochronę środowiska a z zawodu jestem administratorem baz danych.

Co do zainteresowań to szczególnie lubię górskie wędrówki, gapienie się w niebo przez lornetkę, dobry dźwięk ale w wersji słuchawkowej, symulatory (Falcon 4.0 BMS, Silent Hunter III GWX, rFactor 2 czy Mechwarrior - sporo tego było).

Mało czasu spędzam przy PC ostatnio, wystarczy czas spędzony w pracy ale nie wykluczam polatania też na piecu w przyszłości.

To chyba tyle.

W Elite Dangerous gram z przerwami od 2 lat ale bujam się bardzo powoli Wink
Odpowiedz
(21.05.2020, 18:46 UTC)Morowy_Huncwot napisał(a): Latam na PS4. 
Zapraszamy do Strefy K na Discordzie. Tam poznasz innych zakręconych i znajdziesz chętnych do wspólnych akcji
Odpowiedz
Siemka, Marek z tej strony, mam 33 lata, 3 córki więc czasu mam mało na granie ale ostatnio wymieniłem Logitech 3D Pro na nowy sprzęcik i moja miłość do Elite wróciła Wink W Elite: Dangerous od 2014r z dłuższymi i krótszymi przerwami. 

Obecnie kopię LTD w bańce, wcześniej była kurierka, transport, górnictwo jeszcze w starej formie, troszkę polowania na piratów ale teraz będę szukał nowych wyzwań. Może w najbliższej przyszłości w końcu wylecę dalej niż 1000Ly poza bańkę bo jak narazie to mój rekord. Wiem słabo ale jakoś eksploracja dla mnie to maksymalnie taka, żeby w dwa piwa wrócić do bańki Smile

PC, EliteBiggrinangerous Horizons
Odpowiedz
Szczep_PL aka Przemek
rocznik 83, żonaty, dwoje dzieci, z zawodu mundurowy. Hobby to rpg, larpy, malowanie figsów, airsoft. Gram na PC.
Odpowiedz
Witamy nowych pilotów!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dzień dobry.

Grę zainstalowałem około tydzień temu i muszę przyznać, że wciąga jak chodzenie po bagnach. No i przypomniały mi się czasy latania we Frontier: Elite II (chyba jeszcze na Amisi) oraz klanowe czasy kilka lat temu w WoT. Chcąc dowiedzieć się więcej znalazłem kanał YT: rootsrat - no i jestem. 

Rafał, rocznik 76, żonaty, zamieszkały w Będzinie. Hobby to, oprócz gier (gram na PC, na razie klawiatura i myszka Undecided ), dobre piwo, książki, a przed tym całym wirusem zacząłem pojawiać się na strzelnicy i zamierzam kontynuować jak już się odmrożą.

Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz
pokazujcie się panowie na discordzie, nawetr podczas zwykłej rozmowy o pierdołach mozecie się duzo dowiedzieć o ED Smile albo o tym kto pomaga początkującym pilotom Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Zassała mnie galaktyka Frontiera prawie 30 lat temu na Amidze i wygląda na to że to samo dzieje się teraz.

O7 Cmdr Sam Gram
Odpowiedz
(04.06.2020, 07:32 UTC)Sam Gram napisał(a): Witam wszystkich.
Zassała mnie galaktyka Frontiera prawie 30 lat temu na Amidze i wygląda na to że to samo dzieje się teraz.

O7 Cmdr Sam Gram

Cieszę się, że zawitałeś do nas po naszym losowym spotkaniu w przestrzeni Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(04.06.2020, 07:41 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(04.06.2020, 07:32 UTC)Sam Gram napisał(a): Witam wszystkich.

O7 Cmdr Sam Gram

Cieszę się, że zawitałeś do nas po naszym losowym spotkaniu w przestrzeni Biggrin

Dzięki za zaproszenie.
Co za przypadek, niemal od początku mam w subach twój kanał z tutorialami Smile
Jak już uporam się z kompletowaniem sprzętu i inżynierów to pewnie spróbuję zaangażować się w jakieś zespołowe przygody.
Odpowiedz