[VIDEO] Strzał z Lasera - luźny program informacyjno-rozrywkowy
Przyznaję się, niby człowiek wiedział o tych światełkach, na statkach są, w portach są, ba nawet samoloty je mają Wink ale jakoś nawet nie zwróciłem na to uwagi... masakra...
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Zapraszam na nowy odcinek Smile

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Gorące newsy! Jest data bety, jest cena, jest więcej info!

--

Odpowiedz
5 miliardów ? spoko -a mozna kupić 4 na zapas ?
Odpowiedz
Pożyczę 4,5 mld na mały %
Odpowiedz
Hmm... Cz ja dobrze rozumiem, że one mogą zostać rozebrane na części?

Owners get plenty of options for how to use them: once purchased, you'll be able to decide which on-board services to open up, such as repair docks, refueling stations and shipyards. Players will be able to trade while using the services, and carrier owners will be able to set tariffs on all goods traded on-board to support weekly upkeep costs. Those costs will include buying Tritium, a new fuel commodity that powers the ships. If owners consistently fall behind on their payments, the fleet carriers might, ultimately, be decommissioned and sold for parts.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
A ja jeszcze widzę inny scenariusz - skoro bedzie mozna ustalac ceny materialow na markecie to nagle pojawi sie możliwosc kupowania painitu i diamentow... wystarczy ze ktos ustali okazjonalną cene i po zabawie wartosc diamentow spadnie do np 300K - bo jak obnizy jeden to zaraz i drugi i trzeci.w tym momencie kopanie stanie sie nioplacalne. Przynajmniej do momentu kiedy sie ludziom material skonczy.
Gorzej jesli sie zbierze kilka zapalonych osób i bedą te diamenty na bieźaco kopać...

I jeszczd pytanie -czy do mojego carriera będą przylatywac statki NPC ? jesli będzie dostepny tylko dla graczy to mało kto kupi jakikolwiek towar bo łatwiej go zdybyć w inny sposób...
Odpowiedz
(27.03.2020, 12:28 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A ja jeszcze widzę inny scenariusz - skoro bedzie mozna ustalac ceny materialow na markecie to nagle pojawi sie możliwosc kupowania painitu i diamentow... wystarczy ze ktos ustali okazjonalną cene i po zabawie wartosc diamentow spadnie do np 300K - bo jak obnizy jeden to zaraz i drugi i trzeci.w tym momencie kopanie stanie sie nioplacalne. Przynajmniej do momentu kiedy sie ludziom material skonczy.
Gorzej jesli sie zbierze kilka zapalonych osób i bedą te diamenty na bieźaco kopać...

I jeszczd pytanie -czy do mojego carriera będą przylatywac statki NPC ? jesli będzie dostepny tylko dla graczy to mało kto kupi jakikolwiek towar bo łatwiej go zdybyć w inny sposób...

I wtedy NARESZCIE będzie normalna ekonomia, oparta na FAKTYCZNEJ podaży i popycie. 

Tylko się cieszyć Smile
--

Odpowiedz
HKL pójdzie z torbami Smile
Odpowiedz
(27.03.2020, 13:54 UTC)MAGNUM354 napisał(a): HKL  pójdzie z torbami Smile

Wręcz przeciwnie, dopiero teraz będzie mogło w pełni rozwinąć skrzydła Wink
--

Odpowiedz