06.04.2019, 00:37 UTC
No Panowie Komandierzy, dziś szklanica Świńskiego na animusz i litkup. Potem do boju na odezwę Hetmana. Wedle ustaleń pośrątniemy się w klubie Cybermachina godzina 18:00. Proszę upamiętać
|
Poznań i okolice- wspólne piwo
|
|
06.04.2019, 00:37 UTC
No Panowie Komandierzy, dziś szklanica Świńskiego na animusz i litkup. Potem do boju na odezwę Hetmana. Wedle ustaleń pośrątniemy się w klubie Cybermachina godzina 18:00. Proszę upamiętać
06.04.2019, 10:43 UTC
Dokładnie tak
![]() Nie wiem o której się pojawicie, ale stolik mamy od 18. Ja planuję być ok. 17:45 (autobus 71 zawiezie mnie prawie pod samą knajpę), usiadę, położę kartkę - po bokobrodach mnie z daleka poznacie ![]() Nie kuś Waćpan bojem, bo już teraz wiem, że mogę nie zdążyć z powrotem do HR (jestem jakieś 11.000LY od bańki), a skakania po neutronówkach jak nie umiałem, tak dalej nie umiem :/
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
06.04.2019, 12:15 UTC
Ja planuje desant z auta małżonki nieco po 18ej. Dozoba!
06.04.2019, 15:20 UTC
Wracam z jazdy na rolkach, pojawię się moment po 18
06.04.2019, 18:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.04.2019, 18:13 UTC przez akerstache.)
Husarskie knucie w ramach nieuczestniczenia w pospolitym ruszeniu
Od lewej: CMDR Rafiki517, CMDR akerstache, CMDR Dziadostwo, CMDR Hattor, CMDR Jancu (Kamov)
06.04.2019, 23:18 UTC
@Dziadostwo, czy ja dobrze widzę Dezertera na koszulce?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
07.04.2019, 09:05 UTC
Po długim umawianiu się, zmianie pierwotnych planów związanych z lokalizacją udało nam się w końcu spotkać. Co prawda zaczęło się od małej wtopy z mojej strony (za co jeszcze raz przepraszam), ale nie spodziewałem się, że blokada sięgnie również systemu Sol. Widocznie za wypadnięciem autobusu z rozkładu również stoi Heron Corp, ew. jakiś griefer zestrzelił tą 171-kę przy wylocie z pętli
Mam nadzieję, żę poślizg nie był duży.Wieczór był to naprawdę ciekawy. Pierwsze lody przełamane zostały dość szybko, gdy zorientowaliśmy się, że najrozsądniej jest brać podwójne porcje trunków, gdy do baru są tak duże kolejki Oprócz knajpianych rozmów o TWH, czy Elite, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim. To bardzo mnie cieszy, bo osobiście bardzo lubię ciekawych ludzi o wielu zainteresowaniach. Wydaje mi się, że dzięki temu spotkaniu będzie mi się grało z Wami lepiej, bo zwyczajnie będzie bardziej sympatycznie - niestety nie potrafię precyzyjnie określić tego jednym słowem, ale na pewno wiecie o co chodzi. I tak minął nam wieczór. Mało brakowało, a przysiadłyby się do nas dwie urodziwe dziewoje, ale niestety....następnym razem bardziej postaramy się zwerbować nowe Kadetki ![]() Mathias Shallowgrave, nie wiem potrafię oznaczać w wątkach, ale widzisz dobrze - to Dezerter
"Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!" - Witkacy
07.04.2019, 19:19 UTC
(07.04.2019, 09:05 UTC)Dziadostwo napisał(a): Po długim umawianiu się, zmianie pierwotnych planów związanych z lokalizacją udało nam się w końcu spotkać. Co prawda zaczęło się od małej wtopy z mojej strony (za co jeszcze raz przepraszam), ale nie spodziewałem się, że blokada sięgnie również systemu Sol. Widocznie za wypadnięciem autobusu z rozkładu również stoi Heron Corp, ew. jakiś griefer zestrzelił tą 171-kę przy wylocie z pętli Super, że spotkanie się udało! I jak najbardziej się zgadzam - po spotkaniu na żywo tym milej się lata z kamratami Husarzami ![]() +3 hetmański rep poleciał za organizację spotkania. P.S. Szacun za Dezertera! Użytkowników możesz oznaczyć wpisując @ przed nickiem (bez spacji). Zdarzy się, że nie zadziała, ale w większości przypadków hula.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Poznań i okolice - wspólne piwo Vol 2 - przekręcamy liczniki :D | Jancu | 16 | 3,690 |
04.10.2019, 22:35 UTC Ostatni post: Dziadostwo |
|
| Poszukiwanie sondy Voyager 1 - wspólne granie! | Mathias Shallowgrave | 91 | 18,373 |
07.04.2018, 07:57 UTC Ostatni post: Pajk |
|
| Wing/Crew wspólne zarobki | kongi-pl | 4 | 1,429 |
01.08.2017, 13:43 UTC Ostatni post: Baton |
|
| Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! | Mathias Shallowgrave | 18 | 5,692 |
15.07.2017, 20:40 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|