Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PORADNIK Zostań Przemytnikiem
Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się
niewolników i tak sprzedajemy na miejscu więc łądownia wcale nie musi być taka duża Smile
Odpowiedz
------HUNCETAE -------- POLIGON DLA POCZĄTKUJĄCYCH

W odległości 45 ly od HR 8444 leży system HUNCETAE (w dół od HR 8444). Jest w miarę na uboczu i tak się akurat złożyło, że w ostatnim czasie frakcja piratów z małej, nic nieznaczącej siły w systemie, urosła, przejęła system i do kilku dni rządzi wszystkimi stacjami Biggrin . Dwa outposty i jedna baza naziemna.

Jeżeli ktoś dopiero stawia swoje pierwsze kroki na ścieżce przemytnika i chciałby spróbować z czym to się je system ten będzie idealny do nauki. Nie oferuje oczywiście takich cen jak w Robigo, ale znajdą się mniej więcej takie:

[Obrazek: FD5urVx.jpg]

Misje dostarczamy w promieniu ok. 150 ly od HUNCETAE możecie na nich potrenować zanim wybierzecie się do Robigo.
.
Z systemu mogą też skorzystać starzy wyjadacze, którzy z niejednego przemytniczego pieca, przemycony chleb jedli. W godzinę można spokojnie zarobić kilka-kilkanaście milionów nie męcząc się strasznie i nie marnując czasu na latanie na drugi koniec banki.

Powodzenia.
Odpowiedz
(06.04.2016, 13:39 UTC)Myr0n napisał(a): Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się
niewolników i tak sprzedajemy na miejscu więc łądownia wcale nie musi być taka duża Smile

Jak to sprzedajemy na miejscu. Możecie to rozwinąć, bo nie kumam. To co dostarczacie w poszczególnych misjach ?

(12.04.2016, 21:05 UTC)maver1977 napisał(a):
(06.04.2016, 13:39 UTC)Myr0n napisał(a): Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się

Jak to sprzedajemy na miejscu. Możecie to rozwinąć, bo nie kumam. To co dostarczacie w poszczególnych misjach ?

Oki już doczytałem, obczaję to sobie jutro.
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
(12.04.2016, 20:08 UTC)Arnul napisał(a):
tak się akurat złożyło

Jaaaaasne Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(12.04.2016, 21:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(12.04.2016, 20:08 UTC)Arnul napisał(a):
tak się akurat złożyło

Jaaaaasne Biggrin

.

Zaktualizowałem 1 post o informacje o HUNCETAE.
Odpowiedz
(05.01.2016, 20:31 UTC)Świetny poradnik, właśnie tego szukałem! napisał(a): Smile
Odpowiedz
Rotmistrzu, poleciałem do HUNCETAE... to piękna inicjatywa, dzięki za nią. Smile

Żadnego "zbierania misji", żadnego kombinowania z solo-open, tak jak lubię, i... korzystając tylko ze stacji naziemnej oraz tej orbitującej 14000km wyżej, wziąłem trzy misje kurierskie(tajne) oraz dwa szmugle...
Wszystko na odległość 70-100LY.
Zarobek(właściwie w pół godziny można to było zrobić) to około 4mln.

A nie mogłem wziąć tych lepiej płatnych misji, bo jeszcze nie mam ze Szczurami z HUNCETAE dobrych stosunków.... właściwie to brałem żeby mnie poznali i zaufali....

Ten system czeka świetlana przyszłość, jest dobrze, żadnych męczarni jak z Robigo... a że zarobek mniejszy? Tak, ale przecież klimat się liczy, poza tym pieniądze szczęścia nie dają.... dopiero zakupy. Wink
Szczury opanują ten skrawek przestrzeni, jestem pewien.

Po co zmieniać stare układy? Przemytnik powinien zarabiać na przemycie, a nie rozbijając się w RESach... Wink

Szkoda że nie mogę dać hetmańskiego repa, taką mi radość sprawiłeś.... Smile
Odpowiedz
(27.04.2016, 07:10 UTC)GutenbergPL napisał(a): Rotmistrzu, poleciałem do HUNCETAE... to piękna inicjatywa, dzięki za nią. Smile

...

Cieszę się, że system się podoba. Ja na nim przez kilka dni uczyłem się przemytu i przy okazji dorobiłem się Pytona. Polecam wszystkim początkującym w temacie.
Odpowiedz
Ja też poleciałem, ale tam się transportuje tylko żywy towar Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Towar martwy byłby bezużyteczny Biggrin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości