Zapraszamy do odwiedzin husarskich systemów!
(11.07.2018, 14:26 UTC)Pitulek napisał(a): Dzięki, już mi się troszkę rozjaśniło. W takim razie zbieram zabawki i lecę się bawić do innego systemu.
Tylko że pytanie które mnie nurtowało nadal pozostało niewyjaśnione - dlaczego nie wolno nic robić gdy wpływy są poniżej 55%?
Skoro optymalne wpływy zawierają się w przedziale od 55% do 65%, to (na mój chłopski rozum Smile ) gdy spadnie poniżej 55% można trochę (ale z umiarem) podziałać żeby się podniosło. Tak też rozumiem to co napisałeś w punkcie 4. Tymczasem w pierwszym poście jest napisane żeby w takim wypadku wstrzymać się od jakiejkolwiek działalności.
To co? Wpływy same urosną do tego optymalnego przedziału 55-65%?

Nie, nasza ekipa Kucharzy Wink się tym zajmie. Po prostu chodzi o to, żeby ograniczyć zewnętrzne, losowe czynniki.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
I wszystko jasne. O takie wyjaśnienie mi chodziło od samego początku.
W takim razie losowy czynnik CMDR Pitulek się wynosi do innego systemu, a Kucharze niech czynią swoją powinność Biggrin
Odpowiedz
Takie pytanie czysto hipotetyczne - czy jakaś grupa może osiągnąć 100% wpływów? Gdyby wszyscy husarze robili w HR 8444 przez dłuższy czas tylko "husarskie" misj, a jakichś randomów robiących "wrogie" misje od razu zestrzeliwali, to jest możliwość, że inne grupy się wyniosą? (podkreślam zwrot z pierwszego zdania "CZYSTO HIPOTETYCZNE")
Odpowiedz
Nie jest to możliwe. Zwłaszcza, że "randomy" najczęściej grają w solo, więc możesz im nagwizdać. Poza tym nigdy nie wyrzucisz frakcji z systemu, który jest dla nich domowym systemem, a HR 8444 ma też swoje inne frakcje lokalne poza TWH.
Odpowiedz
A w jaki sposób wejść do Was na Discord? W mailu powitalnym jest hyperlink, ale dostaję info, że nie mam uprawnień.
Btw. Byłem przez chwilę w stolicy i niedługo się chyba przeprowadzę w te okolice Wink
Odpowiedz
Link do zaproszenia na discorda znajdziesz w tym wątku https://forum.thewingedhussars.com/showt...php?tid=88
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Nie wiem czy dobra miejscówka.
Na Inara.cz można teraz przeglądać zdjęcia oznaczone tagiem z danego systemu.
Może ktoś dorzuci swoje z husarskich systemów?
Tu zdjęcia z HR 8444 Smile
https://inara.cz/gallery-starsystem/7046/
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Witam,

Gram w E.D. od 4 dni i zaczyna mi brakować większej interakcji z innymi graczami. Chyba się wybiorę do Was.
Odpowiedz
Przestrzeń, przestrzeń jest wszędzie...
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Hej hoo, Witam i wiem ze może to niewlasciwy dział ale właśnie do Was leciałem i skończyło mi się paliwo a obok czerwony karzeł - fuel scoop go nie lubi. Z tą ilością co mam już nie skoczę nawet na " piwo ". Mało tego latam już ze 2 miesiące i nie zdarzyło mi się coś takiego. W każdej chwili mogę zrobić kamikadze ale wtedy ucierpi mój honor że w tak głupi sposób …. Do tego przesiadłem się do łazika żeby nie zużywać zasobów na statku ( nie zużywam ? ). Podsumowując siedzę w tym łaziku i patrzę na moją Cobrę i tak jak zachwyca mnie realizm Elite tak teraz mnie powoli zabija. Gram na Xboksie to pewnie na fuel nie ma co liczyć ? Sad
Odpowiedz