Distant Worlds II
Wlasnie ze wzgledu na wszelki wypadek poczatkowo dalem 2 SRV i chyba mnie przekonaliscie Smile
@el009 ja zabieram 16T antykorozyjnego, gdyby sie okazalo ze cos jest do zbierania
Odpowiedz
Repair limpetów nigdy nie używałem, dobrze wiedzieć że można samemu się naprawiać, w takim razie mała modyfikacja.
Zabieram repair w miejsca 2 srv, a je zamieniam na 4.
Beam zrobiłem na lightweight+stripped down, zabiorę faktycznie point defence. Teraz muszę skoczyć go na lightweight zrobić.
Zatem tak to wygląda obecnie po zmianach: https://s.orbis.zone/1ndb

Co do guardiansów, tak guardian beacons aktywuje/ładuje się strzelając.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
(06.01.2019, 13:26 UTC)[Cornholio] napisał(a): Repair limpetów nigdy nie używałem, dobrze wiedzieć że można samemu się naprawiać, w takim razie mała modyfikacja.
Zabieram repair w miejsca 2 srv, a je zamieniam na 4.
Beam zrobiłem na lightweight+stripped down, zabiorę faktycznie point defence. Teraz muszę skoczyć go na lightweight zrobić.
Zatem tak to wygląda obecnie po zmianach: https://s.orbis.zone/1ndb

Co do guardiansów, tak guardian beacons aktywuje/ładuje się strzelając.

Hulla zrob na Heavy Duty bo ten podstawowy i tak nie mam masy wiec tylko sie na tym zyskuje.
Testowal ktos mining laser teraz? Dziala czy nie dziala? I przy zalozeniu ze bez rafinerii tylko materialy sie nim zbieralo, to nie lepiej skupic sie na ladowaniu na planetach? Wiem ze dyskusja jest odwieczna Smile
Odpowiedz
Mining laser działa po staremu.
Fragmenty wydobyte przy pomocy ML dają jakieś 15-25% tony (surface deposit dla porównania ok. 50% a te z wybuchu ok 90%).
Materiały nadal lecą.
Ale mając teraz DSS i mapowanie lokalizacji geologicznych w których można znaleźć multum materiałów, nie bardzo chyba ma ML sens.
Odpowiedz
Dokręciłem kilka śrubek, zmieniłem modyfikację na armor, obecnie wygląda to tak https://s.orbis.zone/1nsg
Odpowiedz
Lece podobnie zrobionym phantomem Smile Wlasnie sprawdzilem go na ruinach guardian z Sentinelami. Czasami sie jakas rakieta oberwie ale idzie przezyc. Wyglada wiec ok i jestesmy gotowi chyba na wszystko czego sie spodziewamy... Pytanie czego sie nie spodziewamy Biggrin
Odpowiedz
Uważajcie tam na siebie, bo już powstał osobny Discord dla gankerów i grieferów którzy będą niszczyć uczestników ekspedycji. Na dzisiaj liczy 45 członków.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Zatem trzeba będzie uważać... pewnie sabotaż będzie nie na starcie, ale na kolejnych waypointach/eventach ;/
Odpowiedz
Spoko będą lecieli na Fleetcomie, więc dość szybko ich wywalą, ale mogą coś odwalić przy sagitariusie lub przed beaglem
Odpowiedz
(07.01.2019, 06:32 UTC)Azorus napisał(a): Spoko będą lecieli na Fleetcomie, więc dość szybko ich wywalą, ale mogą coś odwalić przy sagitariusie lub przed beaglem

Fajnie, współczuję kretynom w FDLach którzy będą lecieć xxxx ly tylko po to, żeby kogoś zestrzelić i dostać kicka z grupy. No cóż, dirty drives i nie wyłączać tarcz Biggrin
Odpowiedz