Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
27.12.2018, 22:42 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2018, 22:44 UTC przez USSER-PL.)
A jakiś konkretny build?
Przy okazji spytam o podpisywanie printscreenów z gry nazwą systemu. Widziałem taki ficzer na zdjęciach.
27.12.2018, 22:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2018, 22:45 UTC przez Scarlet Yuri.)
W explocondzie to głównie zależy od Power Planta i czy będziesz lądował na planetach. Jeśli będziesz to warto zabrać lepsze Thrustery, które poradzą sobie z grawitacją. Czy modyfikacje inżynierów są tu konieczne(dirty/clean)? Właściwie bez różnicy bo nie zmieniają masy modułu.
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 3
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: lipjarpl
Witam pytanie dotyczy sklepu frontiera na konsoli Xbox. Kiedyś kupiłem punkty Frontiera i z menu gry wchodziłem do sklepu i nie miałem problemu z kupieniem czegokolwiek.Dziś za cholere nic nie moge kupić z menu konsoli.Czy mogę sie zalogować z komputera i tam dokonać zakupu?Sęk w tym że nie ma żadnej opcji w sklepie na jakiej grasz platformie a logując się na e mail konsolowy nie loguje mnie.
Reputacja:
8
Platforma:
Trochę dziwne że z menu gry mogę wejsć do sklepu Frontiera mam swoje konto i punkty na nim a z komputera nie mogę się zalogować bo nie wiem jak.
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Z tego co pamiętam (ale to dawno było więc mogę się mylić) aby grać na XO w Elite należało na samym początku utworzyć konto "frontierowskie". Później o tym się nie myśli bo z automatu gra wpuszcza użytkownika po loginie z XO - pytanie czy z poziomu PC teraz próbujesz się logować do sklepu Frontiera hasłem XO czy tym "frontierowskim"?
Reputacja:
8
Platforma:
Nie zakładałem konta "Frontierowskiego" wszystko z poziomu konsoli na przegladarce monument browser gdy ją usunołem i próbowałem z microsoft edge podziałać wyskakuje error
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Ale rejestrowałeś się w tej przeglądarce - przy pierwszym uruchamianiu gry - podając osobny (tylko u Frontiera) login i hasło? Teraz skasowałeś przeglądarkę wraz z zapamiętanym hasłem, a Edge tego hasła nie zna bo jest (albo powinno być) inne niż masz systemowe na X).
Nie upieram się przy swoim zdaniu bo Elite kupiłem na premierę i Frontier mógł później zmienić zasady dla konsolowców.
Reputacja:
8
Platforma:
Nic sie nie rejestrowałem kupiłem kiedyś punkty potem kupiłem skórki było ok wczoraj chciałem kupić skórke lecz przegladarka nie chce mi zejsc niżej na stronie żeby zaakceptować transakcje to usunąłem przegladarke myslac ze na edge bedzie ok ale sie myliłem bo wyskoczył error jakby sklep współpracował tylko z przegladarką monument.
Liczba postów: 127
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: tomekrip
Szybki, zwrotny statek do misji i walki, coś polecicie ?