Prezent dla posiadaczy LTEP (Life Time Expansion Pass)
Szczęść Boże, piloci,

właśnie dostałem takiego e-maila od Frontiera:

Special item bundle now added to your account as part of your Lifetime Expansion Pass

Alongside the Beyond - Chapter Four update today we’ve added brand new items to your account.

Get festive with two seasonal Bobbleheads, or change the appearance of your ship with a choice of 6 new paint jobs.

Your new items are:

Snowflake Bobblehead
Snowman Bobblehead
Mamba Midnight Black
Krait Phantom Midnight Black
Imperial Cutter Iridescent Gleam
Federal Corvette Iridescent Gleam
Anaconda Iridescent Gleam
SRV Iridescent Gleam

We would like to take this opportunity to thank you for your continued support, dedication and passion for Elite Dangerous.

Małe a cieszy, choć od jakiś 2 miesięcy nie odpalałem gry Sad

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Ciekawe, czy kiedykolwiek "uwolnią" Cobrę MK 4. Denerwuje mnie, że nie mogę jej kupić Wink
Odpowiedz
Nie Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(11.12.2018, 17:00 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nie Biggrin

A szkoda, byłoby Fajnie Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(11.12.2018, 16:08 UTC)Yautja napisał(a): Ciekawe, czy kiedykolwiek "uwolnią" Cobrę MK 4. Denerwuje mnie, że nie mogę jej kupić Wink

Chyba nie masz specjalnie czego żałować z tą Cobrą chyba że kolekcjonersko. Próbowałem coś z nią inżynierować ale w żadną stronę nie widać dużych przewag nad mk.3. Wolniejsza, skok krótszy, trochę więcej hulla i tarcz. Stoi u mnie w hangarze zakurzona. Jak dla mnie zepsuli statek bo mogli mu dać np FSD działkę wyżej i już by się coś działo.

A w temacie to choć nie posiadam LEPa to mam nadzieję że to nie jest Ten content który był zapowiadany dla wszystkich jego posiadaczy?
Odpowiedz
Hmm a ja troszkę z innej beczki. Dostałem maila od EliteDangerous@email.frontier.co.uk informującego, że dostałem jakiegoś paintjoba na Anacondę o nazwie Galnet.

Cytat:Greetings Commander Haji-me

Thank you for re-opting into our email communications earlier this year. Your Galnet ship pack is now ready redeem! Here is your unique code:

Do użycia mam kod, więc to chyba nie jest scam. Ktoś coś słyszał o takim podarunku?
Odpowiedz
Dużo osób jak nie wszyscy dostali ...

[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
To mnie jak zwykle coś oninelo...
Odpowiedz
Haji-Me też dostałem kod na skórkę do Anacondy za zapisanie do newsletera. Galnet skin czy jakoś tak.
[Obrazek: 64218.png]
Odpowiedz
(12.12.2018, 15:38 UTC)Jasper Newton napisał(a): Haji-Me też dostałem kod na skórkę do Anacondy za zapisanie do newsletera. Galnet skin czy jakoś tak.

Aaa to za newsletter? No to ok - taka niespodzianka Smile.
Odpowiedz