Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
@Diox to w razie co juz pisalem wczesniej ze widze opcje zeby polatac wokol Banki i powrzucac dla TWH jakies fajne i tak jak teraz widac potencjalnie dochodowe miejsca do kopania. Wydaje mi sie to fajne, bo eksploracja mialaby wreszcie (a po zmianach 3.3 tak naprawde kolejny) wymiar praktyczny dla spolecznosci.
Odpowiedz
Te Metallic Crystals to nie to co Hetman znalazł gdzies na streamie czy jakos tak w górnej części ekranu?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
@Kuba Wolf Wszystko okaże się w lutym po dłuższych testach. Swoją drogą liczyłem, że na resach górnicy NPC będą też wysadzać kamyki. Można by było się zdziwić, gdy nagle podczas walki npc odpala Achtunga Undecided  Albo nie miałem farta, albo tego nie zaimplementowali. Albo NPC to zwykły plankton, a nie prawdziwi górnicy :>

Odpowiedz
(22.11.2018, 09:42 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @-PAQ- spoileryyyyy!

DONE. 
Sorki, za brak "pomyślunkuConfused
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Próba nowego górnictwa już bardziej na poważnie. Poniżej urobek uzyskany przez godzinę od momentu wlotu w pierścień (Pristine Metal Rich - SERENDIBITE Hotspot). Urobek z 7 wysadzonych asteroid. 1 z Platyną, 1 z Painite, 1 z Rhodocośtam i 4 z Serendibite. Są też 2 ciekawostki, ale na mniej publiczny kanał.

[Obrazek: fGsuE2E.jpg]

Na razie tylko słabo ze zbytem, ale to tak wygląda jakby tych towarów nie dodano jeszcze do marketów. Podaż i popyt leżą i pokwikują!
Odpowiedz
A ja właśnie oglądam stream z FDev Lead Designerem Adamem Bourke, Thargoid Incursion state. Podoba mi się to, aż ciśnie się pytanie: what took you so long? Nie wiem czy ktoś z naszych to testował ale zapowiadają się ciekawe akcje. Sam jeszcze nie oddałem w stronę thargów jednego strzału ale już się zbroję na okoliczność.
Odpowiedz
Byłem na Gnosis, to już był przedsmak tego, co nam szykują. @Kyokushin wreszcie znajdzie godnych sobie przeciwników Smile
Odpowiedz
Górnictwo cd. Tym razem pierścień lodowy GRANDIDIERITE Hotspot. Godzina i 4 minuty od wlotu w pierścień. 8 asteroid wysadzonych:
1xLTD
1xBormellite (brrr, aż się wzdrygam)
6 x Grandidierite
Było by z kilka ton tego Grandidierite więcej tylko na moje nieszczęście trafiłem na dwie asteroidy w niedalekiej odległości od siebie i postanowiłem wysadzić jedną, zaraz potem drugą, a dopiero potem zabrać się za urobek. No i odleciałem, radar stracił zasięg i część urobku zniknęło jak sen jaki złoty!

[Obrazek: KZWBXGg.jpg]
Odpowiedz
(22.11.2018, 10:04 UTC)szkodi napisał(a): Te Metallic Crystals to nie to co Hetman znalazł gdzies na streamie czy jakos tak w górnej części ekranu?
Wtedy to wyglądało jak małe G... crack na canopy.
Z bliższej perspektywy to strach w takie coś wlecieć.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(22.11.2018, 19:58 UTC)Gerciowski napisał(a): A ja właśnie oglądam stream z FDev Lead Designerem Adamem Bourke, Thargoid Incursion state. Podoba mi się to, aż ciśnie się pytanie: what took you so long? Nie wiem czy ktoś z naszych to testował ale zapowiadają się ciekawe akcje. Sam jeszcze nie oddałem w stronę thargów jednego strzału ale już się zbroję na okoliczność.

Puki co to jest to zabawa dla skrzydła bądź przynajmniej grupy graczy. Wczoraj trochę latałem w AX CZ w Maia. Problem wygląda następująco: Najpierw strzela się do "małych Thargoidów- Marauderów, Scoutów itd. Przydają się na nich konwencjonalne bronie, najlepiej Lasery, bo nie traci się amunicji. Po jakimś czasie jednak na imprezę wpadają więksi Thargoidzi -Cyklopy, Bazyliszki, Medusy-i to bynajmniej nie pojedynczo. jeśli masz tylko normalne bronie to leżysz, bo nic nimi nie wskórasz a NPC nie kwapią sie zbytnio do atakowania tych większych oponentów. jeśli wylecisz, żeby zmienić statek Twój postęp w CZ zresetuje się i będziesz musiał zaczynać od nowa. W przypadku , gdy masz bronie AX to... najprawdopodobniej i tak będziesz musiał zwinąć się z CZ bo bronie AX potrzebują amunicji, a tę zapewne zużyjesz podczas walki z Marauderami i Scoutami, czyli tymi mniejszymi Thargoidami. Wniosek jest jeden:
Samemu nie ma co się pchać do AX CZ dopuki będzie to zorganizowane tak jak w Becie.   Poza tym do takiego CZ koniecznie należy zabrać Decontamination limpet Controller, a i repair limpet by sie przydał bo co chwilę wpada się w żrącą chmurę powstałą po ubiciu któregoś obcego.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz