Ankieta: Jakie masz zdanie na temat Hetmańskiego awatara?
Ankieta jest zamknięta.
Dotychczasowy awatar byl kwintesencją charakteru naszego wodza. Nowy przywodzi na myśl jakiegoś groźnego typa i nijak do niego nie pasuje.
89.47%
34 89.47%
Dotychczasowy awatar był słaby i w żaden sposób nie korelował ze stanowiskiem do którego byl przypisany. Nowy jest świetny!
10.53%
4 10.53%
Razem 38 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Stary dobry Hetman :)
Kilka miesięcy temu była też dyskusja na mój awatar, i kurcze ludziom nie podobała się moja facjata. Jak żyć się pytam?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Jak żyć. Z buta wkroczyłeś z prześmiewczym avatarem. Zrobiłeś TAKI BiGoS. Potem się okazuje, że "nie wypada" zmagać się z tworzywem z taką "twarzą" Smile

Źle, że się podałeś i zmieniłeś Smile

A teraz w misjach nie używacie avatarów i wszystko jak krew w piach...
Odpowiedz
Matko bosko ostrobramsko kochano.
Odpowiedz
Niby stary Hetman, a jednak jakiś nowy - obcy. Coś nam z tą rurą zrobili, jak jej nie było...
Odpowiedz
Tej, pesz na Thargoidy poleciałem, nie?! Muszę groźnie wyglądać Angry

Ja mam kilka wcieleń mathiasowych w Holo-me, w zależności od tego, co robię Biggrin
Zróbcie petycję na change.org i jeszcze Open Letter musicie napisać Biggrin Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
A mnie to ani ziębi ani grzeje. Hetman to Hetman i tyle. Jest rok 3304 wiec można coś tam pozmieniać w wyglądzie. Swojego tez mam w planach zmienić. Wracam do mieszania.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Toć to początek końca Husarii taka zmiana nie przejdzie. Smile
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Skoro Wam imersję burzy... Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(21.11.2018, 02:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Skoro Wam imersję burzy... Biggrin

Jeeeeest! Biggrin  Wink
Odpowiedz
(21.11.2018, 02:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Skoro Wam imersję burzy... Biggrin

No. Teraz wszystko jest, jak być powinno. Znów patrzy na mnie z awatara dobroduszny brodacz. Smile Dziekuję, Mathias. Postąpiłeś, jak przystało na prawdziwego wodza. Smile. o7
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości