Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
(14.11.2018, 10:56 UTC)Lukasxxz napisał(a): Właściwie to wiadomo czy coś się stanie z nieoddanymi danymi explo po updacie gry(live)? Jeśli zostaną to może bardziej się opłaci oddanie ich po aktualizacji?

Dane nie zostaną usunięte. W zasadzie nic, poza rozpoczętymi  i nieukończonymi przed aktualizacją misjami nie będzie skasowane.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Aha, czyli chyba będzie opłacać się bardziej oddać dane po aktualizacji. Ciekawe czy planety zbadane DSS teraz ale oddane po updacie zaliczą się jako First Mapped. Jeśli to gdzieś już było to mi umknęło więc z góry przepraszam Smile
Odpowiedz
Wydaje mi się, że nie, że będą jako First Discovered Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Beta 3 jest już dostępna, można pobierać.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ha, to ja lecę do swojego systemu i poczekam tam na Q4 Smile

W open niestety connection error, chodzi w solo.
Holo-Me wygląda idiotycznie, jakby ktoś głowę dokleił do reszty w złych proporcjach, mam nadzieję, że to ktoś poprawi - kosmetyka, ale denerwuje.
Odpowiedz
Polatałem troch Mambą i jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony.
Huge hardpoints robi swoje + prędkość i zwrotność.
No i klimat z kokpitu jak w Star Wars Smile

Jedynie FSD ( grade 5 ) nawet po modyfikacja daje zaledwie 18,3 LY ( oczywiście mocno dozbrojona wersja )
Thrusters po modyfikacja to ( grade 3 ) ok. top speed 420 boost speed 515
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz
Mambowy zestaw przetrwania:

Odpowiedz
Hmm w mojej Mambie Landing Gear nie chcą się schować. Komunikat jest, lampka gaśnie ale z zewnętrzej kamery nadal widać giry :>

Odpowiedz
Miałem to samo, zgłosiłem buga na FD, po czym wyskoczyłem w SC i się naprawiło Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
FSD i bak dyskwalifikują Mambę, podobnie jak FDL do czegokolwiek innego niż gankowanie, czy ogólnie PvP.

Do PvE - Krait Mk2 zamiata temat.

Wygląd i kokpit Mamby, no i szybkość - pierwsza klasa. Fajnie się tym ogólnie lata, pracuję nad buildem. Myślę że będzie to dobra alternatywa dla FDL.

Natomiast, Krait Phantom, to statek na który czekałem 4 lata. Super zasięg, ładny wygląd, ląduje wszędzie.
Krait Mk2 - był dla mnie mistrzem, mam obecnie dwa, jeden do PvP, drugi do eksploracji/pve, i finalnie ten do explo zostanie zastąpiony Phantomem. Skok ponad 61 lat, z broniami (lightweight), szybkością 583, tarczami, hangarem. Mk2 w podobnym secie robił 54 lata.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz