Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
(02.11.2018, 09:03 UTC)Tirith_PL napisał(a):
(02.11.2018, 08:55 UTC)-PAQ- napisał(a): Wczoraj mnie @Hetman uspokoił, że nasze TAGi zarezerwowane u DEV'ów już od pół roku  Biggrin
Tylko 4-ro literówki muszą być, to szefostwo pododawało tam jakieś literki na końcu:

" PC: TWHE, TWH1, TWHP
XB: TWHX, TWH2, TWHM
PS: TWHS, TWH3, TWHS  "

TWHS -The Winged Hussars Squadron - tak mogło by być Sad

No to jest (dla "pleyki" nawet dwa razy Tongue ), błąd się pewnie wkradł gdy wczoraj na Discordzie @Fenyl de Lechia wrzucał te TAGi.
Chociaż z drugiej strony, skoro Squadrons nie mogą być współdzielone między platformami, to nie widzę problemu żeby na każdej był ten sam TAG (np. wspomniany TWHS), oczywiście mogę się mylić.  Wink
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
(02.11.2018, 08:38 UTC)Kuba Wolf napisał(a): @Tirith_PL
Na streamie z eksploracji powiedzieli ze zarobek sie nie zmniejszy a dojda bonusy. Poniewaz mi nie zlicza skanowania w FSS jako skany 3 stopnia to nie wiem czy to bug czy jakies inne podejscie. Ale za to u Rusty Doga widzialem ze zeskanowanie miejsca do Codexu naprawde daje sporo kasy. To pewnie jeszcze beda aktualizowac, ale tych miejsc mozna trafic multum. IMHO nawet jesli zachowaja wyplaty za obecny 3 poziom i FSS okaze sie mu rownowazny to zarobimy duzo wiecej. Teraz widzialem juz nawet ELW, albo obiecujace WW nie skanowane w systemach w ktorych juz na bank ktos byl bo kilka bliskich planet bylo oznaczonych. Tylko ELW bylu przy gwiezdzie 300kLs i sie komus leciec niechcialo.

No to są tylko moje obawy. Mam nadzieję   że będzie lepiej. Bo nie podoba mi sie że aby zarobić trzeba się parać inną profesją niż ulubiona Wink
Odpowiedz
(02.11.2018, 09:08 UTC)-PAQ- napisał(a): no to jest (dla "pleyki" nawet dwa razy Tongue ), błąd się pewnie wkradł gdy wczoraj na Discordzie @Fenyl de Lechia wrzucał te TAGi

Z tagami było tak, że trzeba było wysłać po 3 dla każdego Squadronu (w razie gdyby któryś był zajęty, kto pierwszy ten lepszy). Wczoraj wieczorem dostaliśmy potwierdzenie Squadronu na PS4 - tag TWHP. Dowódcą będzie Baddog (aka Cmdr Wejder2000).

(02.11.2018, 09:13 UTC)Tirith_PL napisał(a): No to są tylko moje obawy. Mam nadzieję   że będzie lepiej. Bo nie podoba mi sie że aby zarobić trzeba się parać inną profesją niż ulubiona Wink

Raczej byłbym ostrożny z nastawianiem się na cokolwiek - Elite od samego początku znana jest z bezsensownego podejścia do nagród w Cr za różne aktywności Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Znaczy ja wiem ze trzeba byc ostroznym, ale to wyraznie obiecali ze wyplaty za skany nie spadna a wrecz nawet troche wzrosna plus dodatkowe aktywnosci plus bonusy za 100%. Rozumiem ze to jeszcze bedzie podlegac balansowaniu. Jednak mam nadzieje ze szlachetni Anglicy maja u siebie cos co odpowiada staropolskiemu "robic z geby cholewe" i wiedza ze to nieladnie.
Odpowiedz
Wskoczyłem wczoraj do USS poszukując misji dla TWH Q4 beta i natknąłem się na takiego NPC'a Smile

[Obrazek: Screenshot_1013.bmp]
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz
Dostaliśmy potwierdzenie rezerwacji szwadronu na XBOX Smile

Tag: TWHX
Dowódca: Baddog Smile

Czekamy na PC.
--

Odpowiedz
Jak na razie dobrze idzie "P" do Playstation, "X' do Xboxa, do PC rzeczywiście by to "S" pasowało od "Squadron"
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
(02.11.2018, 12:44 UTC)-PAQ- napisał(a): Jak na razie dobrze idzie "P" do Playstation, "X' do Xboxa, do PC rzeczywiście by to "S" pasowało od "Squadron"

Raczej będzie E (w logo mamy TWH Elite, i stąd ten tag)
--

Odpowiedz
(02.11.2018, 12:48 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(02.11.2018, 12:44 UTC)-PAQ- napisał(a): Jak na razie dobrze idzie "P" do Playstation, "X' do Xboxa, do PC rzeczywiście by to "S" pasowało od "Squadron"

Raczej będzie E (w logo mamy TWH Elite, i stąd ten tag)

Tez dobrze Smile
Odpowiedz
Calvarian - event górniczy juz w sumie jest gotowy - czekamy aż wyjdzie patch. z kilku powodów - bioracy udział dostają punkty reputacji, tworzące event skrzydło specjalne chyba też Smile
i jeszcze kilka by się znalazło ale to chyba najważniejsze . A robienie eventu na becie nie ma sensu bo nic tym nie zmienimy.

Aha i prywatnie chcę coś sprawdzić , żeby móc wyciągnąć pewne wnioski.

i aha, ciekawe czy da się filtrować te hotspoty na pasach asteroid, tak aby celować w bogate złoża Painitu, Platyny zamiast bogatych złóż Bromelitu...
Odpowiedz