ARMA3 - Współne granie
dzisiaj wieczorkiem bede grał w Arme. chetnych którzy dopiero zaczynaja i potrzebuja wstepnej pomocy zapraszam do wysłania do mnie na Steam zaproszernia do znajomych ( bedziemy mogli dzięki temu szybko dołączyć do wspólnej rozgrywki )
Moje dane na STEAM: INITIAL D - awatar to taka postać stojąca tyłem a jej figurę wypełnia widok miasta Smile
Odpowiedz
Zjawię się, potrzebuję przypomnieć sobie armę
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Będę, robię właśnie kampanie i jak narazie jest fajnie, zginąłem tylko raz bo jak głupi wybiegłem prosto na patrol wroga Biggrin
Ale klimat jest, nie jesteś wielkim bohaterem pochłaniającym strzały jak gąbka, tylko zwykłym żołnierzem i nawet jedna kulka może cię zabić, nawet nie zdążysz paść na ziemie.
Odpowiedz
(31.10.2018, 13:23 UTC)Paspartum napisał(a): Będę, robię właśnie kampanie i jak narazie jest fajnie, zginąłem tylko raz bo jak głupi wybiegłem prosto na patrol wroga Biggrin
Ale klimat jest, nie jesteś wielkim bohaterem pochłaniającym strzały jak gąbka, tylko zwykłym żołnierzem i nawet jedna kulka może cię zabić, nawet nie zdążysz paść na ziemie.

...bo to właśnie symulator pola walki a nie zwykła strzelanka FPS. Zawsze mi się śmiać chce gdy jacyś starzy wyjadacze COD  i BF mają "zonka", gdy zaczynają grać w ARMA  Wink
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Tak z ciekawości - kto pamięta Operation Flashpoint? Smile (Pierwszą część Army tak naprawdę)
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
a kto pamięta mody do Operation Flashpoint ? Smile
Odpowiedz
(31.10.2018, 14:29 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Tak z ciekawości - kto pamięta Operation Flashpoint? Smile (Pierwszą część Army tak naprawdę)

Ja pamiętam, jak czołgałem się po jakimś polu przez 15 min, kryjąc się przed czołgiem, tylko po to żeby zaraz po tym jak w końcu odjechał, złapać headshota od NPC z innego miejsca Biggrin
Strasznie to deprymująca gra była dla zielonego fana strzelanek.
Z tym że w tamtych (jakże pięknych) czasach, to raczej bylem fanem pierwszej odsłony Americas Army
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Scarlet Yuri i Paspartum wciągnięci do Army. Mam tylko nadzieje że im sie spodobało bo jakoś tak nic nie mówili na koniec zabawy...
Odpowiedz
Siedział cicho bo było późno Biggrin Z armą znam się od 5lat, a 4 lata temu jak odszedłem z klanu, który bawił się w armie 2, to wiedza ze szkoleń i treningów trochę zardzewiała Biggrin Taktyki zielona (walka po za miastem) i czarna (walka w mieście, inaczej CQB) były w małym palcu.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Podobało się, i to jak, tylko późna godzina była i mózg poszedł spać ? Spróbuję dzisiaj pograć, i zabrać snajperkę, bo strzelanie do gości w mieście leżąc na skałach było fajne.
Odpowiedz