ARMA3 - Współne granie
To o czym piszesz Yautia to Liberation. Nie jest to chyba jednak mod tylko tryb rozgrywki , w to sie gra bez modów w końcu. Jakbyś faktycznie taki serwer zanabył to podczas stawiania tego liberation trzeba pamiętać o włączeniu opcji skoków spadochronowych Smile

Jedna rzecz, na tej stronie firmowej tych serwerów są podane dostępne modyfikacje i Liberation tam nie ma. Warto zapytać czy można ja tam samemu dodać. Jakby sie czepiali że duży pobór mocy na to potrzeba to możesz powiedzieć że w Liberation wrogie jednostki respią się dopiero wtedy gdy sue zbliżymy do jakiegoś punktu i w dyżo mniejszych ilościach niż te mody z zombie Smile
Odpowiedz
Ja myślę, że to po takiej taniości, bo jest wszystko predefiniowane i bierzesz co jest, ale serwer na Linuksie o odpowiednich parametrach jest w podobnej cenie, tylko wtedy serwer Army już samemu od zera trzeba sobie postawić.
Odpowiedz
Jako, że ,mamy wyprzedaż na steam to polecicie co warto by jeszcze dokupić?
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Ja kupiłem wszystko Smile Te DLC z pojazdami pozwalają ci prowadzić pojazdy danego typu. Bez DLC możesz być tylko pasażerem i nie będziesz pełnił żadnej aktywnej funkcji w śmigłowcu czy czołgu.
Zeus to opcja tworzenia misji w locie - taki moduł mistrza gry z gier RPG.

Wracając do tematu serwera. To mam jeszcze lepszy pomysł. Muszę tylko sprawdzić jakie dokładnie porty zajmuje Steam i serwer Army. Mogę postawić serwer u siebie w serwerowni. Ostatnio wymieniłem kilka kompów na nowsze ludziom na produkcji, więc mogę któryś wykorzystać. Wsadzę go do serwerowni, ustawię parę reguł na routerze i firewallu albo zobaczę czy uda się go wpiąć pomiędzy router Netii a brzegowy naszego LANu i mamy serwer w Krakowie na symetrycznym łączu światłowodowym z gwarantowaną przepustowością 1 GB/s Wink
Odpowiedz
Nieźle , poproszę na początek miesięczny karnet Smile

A propo - na tym serwerze strefy gier - gdzie graliśmy , dwa dni temu nic nie było postawione . Mimo to wszedłem głebiej i miałem możliwośc wyboru misji. Trafiłem na wersję z zaprogramowanymi skokami Halo - więc na chwile obecną jest tam jak w raju Smile
Odpowiedz
Pojawiła się kolejna opcja. Gadam właśnie z gościem z PKW (http://prywatna-kompania-wojskowa.pl/?fb...syEh9mOGvw) Znacie ich? Twierdzi, że mogliby nam postawić nawet za darmo tryb Liberation. Jeszcze nie wiem, gdzie jest haczyk Wink Na piątek mógłby być "wieczorek zapoznawczy".
Co myślicie?
Odpowiedz
Mnie tam "ipka", mogę się zapoznawać, byle panny były urodziwe  Tongue
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Pewnie chaczykiem będą obowiązkowe wspólne rozgrywki i patrząc po broniach na w ich galeri z misji wymagane będą mody do army . Wraz z pakietem map , bo misja niechciany inreres to chyba nie była mapa Tanoa..
Odpowiedz
(31.10.2018, 09:21 UTC)MAGNUM354 napisał(a): obowiązkowe wspólne rozgrywki

To ja podziękuję z góry Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Magnum insynuuje Wink. W piątek będę wiedział jakie będą warunki Wink Na razie tylko potwierdzam, że mody będą potrzebne, ale takie uruchamiane z poziomu launchera gry, więc w każdym momencie można je włączać i wyłączać bez wpływu na dostęp do innych serwerów. Powiedziałem, że jest nas około dziesięciu, w tym paru weteranów Army. Możliwe, że po prostu liczą na to, że ktoś będzie chciał przystąpić do klanu.
Odpowiedz