Nowe itemy w sklepie Frontiera
(26.10.2018, 08:55 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): A to może mi się coś pomyliło. Ale czarne skórki na 100% są teraz dostępne w sklepie co roku w Black Friday.

Sprawdzę ale to wymaga czasu (bo i jestem pewny, że mam czarne skórki do moich statków za które nie zapłaciłem)
Wink
PS czyli tzw "edyta"
Tam gdzie jestem mogłem zakupić tylko "wacikowe shipy" ...
No i mam "czarne skórki" do Eagle, Haulera i Vipera a z tego co pamiętam nie płaciłem za nie ...
Mogę bujnąć się do SD i tam sprawdzić co Frontier mi darował ale to chyba nie ma sensu ...

Cytat:[Obrazek: ax9rURp.jpg]

[Obrazek: 9hwMoie.jpg]

[Obrazek: wXU5x9K.jpg]
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Dako, jaby co, to jest Charon Wink

[Obrazek: f2EwQbA.jpg]
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
O.0
Jest jakiś tutorial jak kupować w sklepie frontiera??
$}
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Serio?
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(26.10.2018, 10:08 UTC)Usser napisał(a): O.0
$}

Z umiarem Smile
Odpowiedz
(26.10.2018, 10:30 UTC)Paspartum napisał(a):
(26.10.2018, 10:08 UTC)Usser napisał(a): O.0            
$}

Z umiarem Smile

Hahaha! +rep Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(26.10.2018, 09:05 UTC)Dako napisał(a):
(26.10.2018, 08:55 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): A to może mi się coś pomyliło. Ale czarne skórki na 100% są teraz dostępne w sklepie co roku w Black Friday.

Sprawdzę ale to wymaga czasu (bo i jestem pewny, że mam czarne skórki do moich statków za które nie zapłaciłem)
Wink
PS czyli tzw "edyta"
Tam gdzie jestem mogłem zakupić tylko "wacikowe shipy" ...
No i mam "czarne skórki" do Eagle, Haulera i Vipera a z tego co pamiętam nie płaciłem za nie ...
Mogę bujnąć się do SD i tam sprawdzić co Frontier mi darował ale to chyba nie ma sensu ...
Jak pierwszy raz była robiona oferta przez Frontiera na Black Friday to nie było podziału na statki a kupowało się pakiet na wszystkie wtedy dostępne. Rok później już kupowało się skórki na poszczególne statki. Kto wykupił pakiet za pierwszym razem wystarczyło mu dokupić dla nowo dodanych i już.
Odpowiedz
(26.10.2018, 10:44 UTC)Nizm0 napisał(a): Jak pierwszy raz była robiona oferta przez Frontiera na Black Friday to nie było podziału na statki a kupowało się pakiet na wszystkie wtedy dostępne. Rok później już kupowało się skórki na poszczególne statki. Kto wykupił pakiet za pierwszym razem wystarczyło mu dokupić dla nowo dodanych i już.
Bosze Wink
Nadal utrzymuję, że czarne skórki były za darmo ...
ps.
To było w czasach gdy Frontier nie wrzucał co tydzień "nowości" do swojego sklepu...
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Poradnik: Jak kupować taniej w sklepie fdev by Mr Cebula vel Ryczypior:
1. Wchodzisz na https://www.frontierstore.net/
2. Logujesz się na swoje konto loginem i hasłem z launchera Elite. Jeśli nie pamiętasz hasła - możesz próbować je odzyskać.
Od tego momentu skupimy się na wersji angielskiej, bo innych języków nie umiem
3. Wchodzisz z menu GAME EXTRAS -> ELITE DANGEROUS
4. Wybierasz produkt, który Cię interesuje i sprawdzasz cenę: np £3.00. Jeśli zarabiasz w funtach, dolarach lub rublach - płać w swojej wlaucie. Jeśli zarabiasz w złotych, jenach czy w kryształach duszy możesz pobawić się w najniższą cenę Biggrin
4a) Przełączasz na USD i znów sprawdzasz cenę - np $4, przełączasz na ruble i jak wcześniej - np RUB 225
4b) sprawdzasz aktualny kurs wpisując w google np:
4 usd = pln
wychodzi: 15.1935853
3 gpb = pln
wychodzi: 14.5778082
225 rub = pln
wychodzi: 12.9862422
Okazuje się, że najtaniej jest w rublach
4c) chcesz kupić - klikasz przycisk "buy now"
4d) możesz kupić więcej przedmiotów na raz!
5. Przechodzisz do koszyka (klikając na My Cart)
5a) wpisujesz dane kontaktowe, jeśli jeszcze nie są wpisane
5b) wybierasz metodę płatności on-line - paypal/karta kredytowa/debetowa
5c) wpisujesz dane do logowania paypal lub dane karty na bramce płatności
6. Po wykonaniu zamówienia otrzymujesz informację o dokonaniu zakupu i (eewntualnie) o dokonaniu płatności.
7. Zakupione przedmioty masz dostępne w grze w outfitting -> livery (w zależności od tego, czy kupiłeś element pasujący do wszystkich statków, czy skórkę dla konkretnego - element powinien pokazać się na liście przedmiotów jako aktywny)

Istnieją szybsze drogi zakupu (np bezpośrednio z gry) Tongue
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Czarne skiny były za darmo dla tych co kupili horizon przed release.
Odpowiedz