ARMA3 - Współne granie
Dajcie znać że gracie to się przyłącze Biggrin
[Obrazek: Raven_Guard_Thunderhawk.jpg]
Odpowiedz
(19.09.2018, 11:14 UTC)Xeonary napisał(a): Gracie przeciwko AI, czy PVP?

PvE, ale czuję, że jestem gotowy na PvP Wink
[Obrazek: 1280_720.jpg]
Odpowiedz
Nie nie jestes Smile

Ale jest tyle trybow ze cos sie znajdzie
Odpowiedz
Można by potestować ten king of the hill. to chyba pvp jest.
Odpowiedz
(19.09.2018, 13:04 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Nie nie jestes  Smile

Myślałem, że plakat z "Jaj w tropikach" jest wystarczającą "emotką" sugerującą żart Wink
Muszę przywyknąć do tego, że sam mam wypatrzeć przeciwnika i nie świecą się nad nimi wielkie czerwone strzałki Wink
PS. Dziś szanowna małżonka pojechała do Warszawy. Ja jutro robię sobie urlop. Więc dziś mogę siedzieć do oporu jakby co Smile
PS2. No i obszar działań - nie jestem przyzwyczajony do strzelania w grach na takie odległości. Rainbow Six to raczej CQB, a i w Battlefieldach są w większości miejskie mapy, gdzie potyczki są na dużo krótszych dystansach. Czuję się dużo pewniej właśnie w takich walkach ulicznych, gdzie nawet jak nie wiem skąd strzelają to łatwo zmienić pozycję. Na otwartym terenie bardzo się stresuję Wink
Odpowiedz
(20.09.2018, 07:04 UTC)Yautja napisał(a):
(19.09.2018, 13:04 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Nie nie jestes  Smile

Myślałem, że plakat z "Jaj w tropikach" jest wystarczającą "emotką" sugerującą żart Wink
Muszę przywyknąć do tego, że sam mam wypatrzeć przeciwnika i nie świecą się nad nimi wielkie czerwone strzałki Wink
PS. Dziś szanowna małżonka pojechała do Warszawy. Ja jutro robię sobie urlop. Więc dziś mogę siedzieć do oporu jakby co Smile
PS2. No i obszar działań - nie jestem przyzwyczajony do strzelania w grach na takie odległości. Rainbow Six to raczej CQB, a i w Battlefieldach są w większości miejskie mapy, gdzie potyczki są na dużo krótszych dystansach. Czuję się dużo pewniej właśnie w takich walkach ulicznych, gdzie nawet jak nie wiem skąd strzelają to łatwo zmienić pozycję. Na otwartym terenie bardzo się stresuję Wink

Właśnie KotH jest dla ciebie. Działania odbywają się głównie na terenie zabudowanym.
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
tez ostatnio zaczalem grac w ARME 3
jakbyscie potrzebowali kogos do ekipy to pisac na steamie https://steamcommunity.com/id/wobooz
Odpowiedz
czas założyć podforum do ARMY 3, mieliśmy iść w multi prawda? Smile
Odpowiedz
(20.09.2018, 14:06 UTC)MAGNUM354 napisał(a): czas założyć podforum do ARMY 3, mieliśmy iść w multi prawda?  Smile

Można założyć, jeśli jest potrzebne. Tylko czy faktycznie jest?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ten wątek chwilowo chyba wystarczy. Właśnie wziąłem sobie kilka scenariuszy do biegania, latania i jeżdżenia. Żadnego nie udało mi się ukończyć. Coraz bardziej ta gra mi się podoba Wink
Odpowiedz