ARMA3 - Współne granie
(17.09.2018, 11:33 UTC)Elll napisał(a): Jak namawiałem na Armę 3 to wszyscy cicho siedzieli albo: "nie, nie to słaba gra", a teraz nagle: "ooooo tak, grałbym, brałbym... kmon ciekierałt".

Prawie codziennie pykam w A3 King Of the Hill. Zaczepić na discordzie Biggrin

Ej, ja dopiero wczoraj zainstalowałem i mnie Magnum szkolił z podstaw interfejsu w ogóle Wink
Odpowiedz
Napisze w interesie Kobayashiego: dajcie znać doktorowi Biggrin
Odpowiedz
W DayZ do Army 2 grałem baaaaardzooooooo dużooooo ;D. W A3 też trochę, ale tutaj głównie Wasteland. Polecam. Chętnie z Wami pogram, ale to dopiero od poniedziałku bo wtedy powinienem mieć normalny net.
Odpowiedz
Ja właśnie przechodzę kampanię. To znaczy, staram się. Krzyczą do mnie "Enemy ahead" a ja widzę tylko krzaki i, pew, kulka między oczy Tongue
Odpowiedz
ja to olałem Smile strzelnica jest fajna tylko Smile
Odpowiedz
Widzę, że walicie drzwiami i oknami Wink
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Dzięki za wczoraj i sorki, że się musiałem wcześnie zwinąć, ale jestem chętny na więcej. Coraz bardziej mi się podoba ta gra, gdzie szarże a'la Battlefield nie są możliwe Wink Dobrze nam szło póki byliśmy w komplecie. Jak zaczęliśmy ginąć to już ciężko było się pozbierać do kupy z powrotem.
To kiedy następna sesja? Smile
Odpowiedz
Żałuj że nie zostales. Robilismy rajd na male lotnisko i tluklismy na 800m . Ale najlepsza byla koncówka - chłopaki sprawdzali cos w stylu rancza a ja ze snajperki przez okna zdejmowalem cele Smile
Odpowiedz
Dajcie znać, że gracie następnym razem, to chętnie dołączę Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Gracie przeciwko AI, czy PVP?
Odpowiedz