Mam fajnie zinżynierowanego Gunshipa, ale na starych inżynierach. Chciałbym go bardziej ulepszyć (np. silniki mam tylko na g3). Dużo stracę? Np. bronie mam na maksa + efekty. To, że spadną o jeden grade to wiem, ale efekty też znikną?
Nie stracisz, tylko zyskasz

efekty znikną, ale nowe są statystycznie lepsze i tak samo G5 są na poziomie god rolli w starym systemie.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Czy istnieje sposób na szybkie przemieszczanie się pomiędzy statkami?
Coś w ten deseń, kupuję Sidewindera, rozbijam się, pojawiam się w HR8444 w starym adderku 500ly dalej?
Możesz tylko z rezygnować z wykupu, wtedy wrócisz do pierwszego Saidka. Tam gdzie chyba aktualnie stoi, jeśli go sprzedałeś to chyba będzie to system startowy.
"Apacz" z zamiłowania
@Usser przed inżynierami to była taka standardowa mała taksówka:
https://s.orbis.zone/RdN_AoV2
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
No shortcuts. Dzięki za podpowiedzi!
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 17
Reputacja:
129
Platforma:
CMDR: Diox
Czy teraz spłacając Bounty zawsze trafia się do kicia oddalonego o pare systemów dalej? Bo oczywiście za 300 Cr nie miałem opcji wyboru i wio do sztumy (oczywiście bez fuel scoopa i nie mam gdzie kupić). Czy chodzi o to żeby szukać Interstellar Factor w systemie gdzie nie nabiło się bouty? Która opcja jest ok?
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 17
Reputacja:
129
Platforma:
CMDR: Diox
No to chyba jest coś zbugowane. Bo przed chwilą trafiłem rakietami naszego na RES w Jaroninanh, dostałem 200Cr kary wylądowałem w Carr Bastion (Jaroninanh), spłaciłem bounty i dostałem info że bez gadania idę do ciupy za trafienie naszego. Nie było innej opcji tylko potwierdzenie. Zresztą CMDR Seba312 miał rano to samo. Nie było opcji do wyboru.