03.08.2018, 16:39 UTC
Oooosiem niesety :>
|
Nowe itemy w sklepie Frontiera
|
|
25.10.2018, 08:09 UTC
Światełka halloweenowe: https://www.frontierstore.net/game-extra...ights.html
Bobblehead nietoperz: https://www.frontierstore.net/game-extra...ehead.html Bobblehead czacha: https://www.frontierstore.net/game-extra...ehead.html I od groma 40% zniżek na mnóstwo skórek, kubraków i innych tatuaży
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
26.10.2018, 07:35 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2018, 07:42 UTC przez RANDARIO.)
Mam wszystko co bym chciał mieć, czekam na czarną skórkę dla mojego Charona
![]() no...... może ten Nietoperek
Qui desiderat pacem praeparet bellum(26.10.2018, 07:35 UTC)RANDARIO napisał(a): Mam wszystko co bym chciał mieć, czekam na czarną skórkę dla mojego Charona Ale czy większość czarnych skórek nie była dostępna dla wybranych? Edyta ![]() I co to jest "Charon"
![]()
26.10.2018, 08:18 UTC
Czarna skórka była dostępna chyba do wszystkich modeli, ale nie dam sobie głowy uciąć, szkoda tylko że są w sprzedaży wyłącznie w czarny piątek +/-
26.10.2018, 08:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2018, 08:33 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
(26.10.2018, 08:18 UTC)Nizm0 napisał(a): Czarna skórka była dostępna chyba do wszystkich modeli, ale nie dam sobie głowy uciąć, szkoda tylko że są w sprzedaży wyłącznie w czarny piątek +/- Dokładnie tak. Black Friday w tym roku w UK wypada 23 listopada, tak że będzie szansa ![]() Ja zakupiłem parę kubraków dla Mathiasa i czachę (świetna jest!) dla mojego alta. Po ostatnich dwóch live streamach (eksploracja + BGS) i po tym, co wiem o gónictwie zniosłem swojego bana na zakupy u FDEV ![]() To moje pierwsze zakupy od jakiegoś roku, nie licząc skórki Irridescent na Kraita. ::EDIT:: @Dako - to była skórka Chrome dla Vulture bodajże... ale nie pamiętam już kto ją dostał. Później pojawiły się podobne skórki Chromium chyba i te można już było normalnie kupić w sklepie. Tak ogólnie, to było kilka limitowanych edycji skórek, dostępnych tylko raz - Wireframe (którą później wrzucili do sklepu jeszcze raz i była wielka burza o to na forum Frontiera ); Irridescent, która też była dostępna tylko przez krótki okres czasu; Lavecon - prezent dla uczestników Laveconu co roku; ta chromowana właśnie i chyba jakaś jeszcze jedna (?).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
@Mathias Shallowgrave
Aż sprawdziłem mój "pierdolnik" ![]() Osobiście mam "czyste" czarne skórki do chyba kilku statków czyli np ASP-a i Anaconda (i chyba coś więcej ale resztę muszę pościągać do systemu aby sprawdzić bo info od Frontiera było w emailu a nie w sklepie i teraz mam brak możliwości tego weryfikacji) ![]()
26.10.2018, 08:55 UTC
A to może mi się coś pomyliło. Ale czarne skórki na 100% są teraz dostępne w sklepie co roku w Black Friday.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
[OFICJALNY] NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź! | Mathias Shallowgrave | 232 | 56,597 |
16.03.2022, 20:58 UTC Ostatni post: Kyokushin |
| [OFICJALNY] Live Stream Frontiera - wrześniowy update! 12/09 | Mathias Shallowgrave | 8 | 2,112 |
19.09.2019, 12:45 UTC Ostatni post: Fenyl de Lechia |
|
|
|
[VIDEO] Chapter 4 - Nowe narzędzia do eksploracji i zapisywanie odkryć w Kodeksie | Mathias Shallowgrave | 26 | 6,710 |
13.12.2018, 16:33 UTC Ostatni post: -=302Sq=-Steryd |
|
|
[VIDEO] Chapter 4 Beta - nowe narzędzia górnicze | Mathias Shallowgrave | 3 | 1,204 |
06.12.2018, 20:55 UTC Ostatni post: USSER-PL |
| [OFICJALNY] Specjalne ogłoszenie na streamie Frontiera - 16/08 - 20:00 PL | Mathias Shallowgrave | 32 | 7,495 |
17.08.2018, 13:46 UTC Ostatni post: PanTwardowski76 |
|