Buduje sie kontenery, za ich pomocą przenosisz przedmioty między bazami/frachtowcem.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
Jeszcze jadno pytanie. Jak aktywowac teleport? Pisalo ze dostepny tylko dla doswiadczonych podtoznikpw warp. Odwiedzilem juz 4 inne systemy wrocilem do swojegi i nadal nieaktywny jest.
Nie wiem o co pytasz? Teleporty są na stacjach
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Jak z tym GOGiem?
Powiedzmy że multi mnie nie interesuje to wszystkie inne usprawnienia z wersji NEXT są?
Reputacja:
186
Platforma:
.png)
.png)
.png)
ok, i jeszcze jedno - frachtowiec jest , fregat też z 6 jest... i lipa... W momencie kiedy wchodzę na menu ekspedycji czyli do nawigatora gra się wiesza.
Skoczyłem z cała flota do innego systemu i nic nie pomogło. Grfać moge godzinami, wracam na frachtowiec i w momencie kiedy zagaduje nawigatora gra sie wiesza.
Jakis ogólny błąd czy tylko ja tak mam?
Reputacja:
186
Platforma:
.png)
.png)
.png)
09.09.2018, 16:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2018, 16:42 UTC przez MAGNUM354.)
Odswieżanie - nowy save - korwety latają od systemu do systemu jak pszczółki.
Przy okazji -niczego nie ujmując NMS ( nadal gram i się dobrze bawię , jeszcze dużo mam do zrobienia ) Z najnowszego CD-Action cytat wypowiedzi a w zasadzie cała wypowiedź Allora :
" Gdyby No Mans Sky wyglądałtak jak teraz już w chwili premiery, to... i tak wolałbym grać w Elite: Dangerous. I to nie tylko dlatego, że jej twórcy nie kłamali w zapowiedziach. "
Brawa dla tego pana, podpisuję się pod tym też.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
pojawil sie survey w ktorym m.in. pytaja czy chcemy VR support , co prawda gry nie mam ale chetnie kupie jak dodadza wsparcie VR
https://hellogames.typeform.com/to/W9aoyg
wypelnijcie please
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.