Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
Jako że jestem psychofanem Cobry Mk3 mam pytanie do was piloci. Czy są pośród nas podobni do mnie, tacy których nie rusza latanie wielkimi statkami (powiedzmy że małe statki to takie które ważą poniżej 250ton)
Jeżeli tak to pozostawcie namiary na siebie i jak galaktyka pozwoli to polatamy razem walcząc z przeciwnościami losu.
Obecnie moja "Gadzina" jest na etapie ostatnich poprawek u inżynierów ale jak najbardziej nadaje się do zabawy.
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 2
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: Tryumfator
Nie wiem czy nie lubię latać dużymi statkami, ale wiem, że na duże statki mnie nie stać. Cobra Mk 3 też mi się spodobała, ale mam zaplanowaną trasę do HIP 107172, gdzie kupię Mk 4. Przez ostatni tydzień planowałem trasy przelotów handlowych i górniczych, więc szybko zarobię.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
jak już kupisz cobrę mk4 to udokumentuj to . ten statek był tylko dla tych którzy kupili grę w przedsprzedaży ..
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 2
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: Tryumfator
Jeszcze co do tej Cobry Mk4, z tego co się dowiedziałem to każdy może to kupić, wg aplikacji do planowania tras (w sumie fajna sprawa) najbliższe miejsce (od HR 8444) gdzie ją kupisz to wspomniane HIP 107172, gdzie udam się po powrocie do domowych pieleszy. Jak na razie nie znalazłem żadnych przesłanek, by jej sprzedaż była obecnie ograniczona, za to są do niej jakieś skiny do kupienia tylko w jakichś akcjach promocyjnych(nie zgłębiałem tematu). Może o to ci chodziło?
"The Cobra MkIV is an exclusive reward for Elite Dangerous players who upgraded to Elite Dangerous: Horizons during its first year.[2] It is only available to PC players who purchased Horizons before February 5, 2016 (this also includes Lifetime Expansion pass holders), and to Xbox One players who purchased the Horizons season pass before July 30, 2016. Players who met these requirements can obtain the ship in-game from stations using credits.[3] PlayStation 4 players currently do not have any means to access the Cobra MkIV. Frontier have not made any announcements of making the Cobra MkIV accessible to other players."
Z tego co wiem nic się nie zmieniło co do możliwości zakupu
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat