Ankieta: Jak oceniasz Chatper 2 w skali od 1-10?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 2 - 19/07 (patch 3.1.3)
(03.06.2018, 13:09 UTC)PanTwardowski76 napisał(a): Ja juz z nudów wlocze sie po drugiej stronie galaktyki, kupowac i grindowac kolejne statki, mam ponad 4.5 miliarda w statkach plus gotowki tyle ze nie mam co z nia zrobic, elitki dwie wbite, zostalo tylko ustrzelenie ilus tam tysiecy NPC. Z tych ponad 30 statkow lata sie i tak tylko kilkoma, bo nie znajduje racjonalnego wytlumaczenia dla trzymania w garazu np Trypra7 i latania z nim po inzynierach. Cieszyl bym sie z jakiejs alternatywy dla Pytona, moze jakis transportowiec z wieksza od niego ladownia mogacy ladowac na srednich padach dla przykladu. Do walki statkow jest prawie polowa a do misji pasazerskich, transportowych, kurierskich na outpostach to tylko Pyton. Duze statki to wielka trojca, plus troche bezsensowny Typ10 czyli efekt stosunku anakondy z Typem9 ktorego jedyna zaleta jest poza nieco nizsza cena od anakondy jest moznosc kupienia go bez wbijania rang w federacji lub imperium.
Mazy mi sie jakas nieruchomosc, stacja, baza etc, gdzie mozna bylo by trzymac i modyfikowac statki bez koniecznosci lotu na Shiratra. Moze jakas farma, fabryka palac i handel wlasnym towarem.
Wiem narzekam:-)

kup sobie VR to poczujesz klimat tirowca w typrze 7,9,10 .
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Krait jako nowy statek? A wg lore nie jest to przypadkiem latający zabytek użytkowany jedynie na jakichś zapadłych dziurach?
Odpowiedz
Ehh kiedy to wyjdzie...nie mogę się już doczekać.
Odpowiedz
ach , te trzystopniowe obieranie asteroid , ach.. i to ryzyko zniszczenia skały zbyt mocnym ładunkiem, ach... i możliwe uszkodzenia statku od wybuchu ach...
w końcu górnictwo będzie takie jak ma być - ryzykowne.
I oby opłacalne Smile

Jedna rzecz która mi się nasuwa - chyba skończy się wspólne kopanie z jednej skały - raczej nie da się w kilku pilotów ustawić ładunków wybuchowych.

nie ten dział chyba- idę to wpisać gdzie indziej Smile
Odpowiedz
A czy te zmiany w górnictwie to będą w tym patchu? Wydaje mi się że w następnych
Odpowiedz
Dopiero na Q4 niestety są zapowiedziane Sad
Odpowiedz
Nowy statek ma szansę stać się ciekawym allrounderem. Do tego podoba mi się jego kabina.
Chętnie odciążę wysłużonego ASP'a.
Najpierw jednak muszę dać kompa do naprawy, bo do godziny od uruchomienia mam blue screen miast np. stacji do lądowania.
[Obrazek: 43414.png]
Odpowiedz
Widok z kokpitu wygląda na fantastyczny, zobaczymy jak w testach.
Wszystkie wymagania na technologię Strażników poszły w dół, na oko trzeba po 2 schematy na sztukę więc to bardzo przyzwoicie w porównaniu z 8ma obecnie, to co sobie nazbierałem do tej pory to mi starczy na większość schematów na moje oko Wink
Odpowiedz
Dobrze że dałem sobie spokój z grindem, z patcha na patch jest łatwiej, za pół roku sobie siądę na godzinę i temat ogarnę Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
a za dwa lata devsi sami bedą do ciebie dzwonić i się pytac dokad chciałbys poleciec , to cię przeniosą - po co masz sie meczyc Smile
Odpowiedz