Ciwilizacja V
o tym obrazku mówiłem Smile

Gdy zapomnisz o unowocześnianiu jednostek w Cywilizacji:
[Obrazek: sNOXQqp.jpg]
Odpowiedz
Cywilizacja V ze wszystkimi dodatkami za 10 euro

https://www.humblebundle.com/store/sid-m...le_index_3
Odpowiedz
Genialny opis @ShinzoSin. Szkoda że zapis poprzedniej mapki się sypnął ale trudno. Trzeba się zgadać na następną partyjkę w komplecie.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Sprawdziłem, niestety jestem zmuszony dać PAS. Może spróbuję kiedyś sobie zakupić Civ:BE z DLC (obecnie za 200-300 PLN)...

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
@ShinzoSin, @Yautja, @Maciej1982 wielkie dzięki za szybką rozgrywkę... nie Panowie, jak mogliście pozwolić Niemcom tak się rozprzestrzenić? I pozwolić polecieć w kosmos? Faktem jest, że Niemcy grały tu rolę pokojową... Fajna rozgrywka, dzięki jeszcze raz! Do następnego!
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
@ShinzoSin, @Yautja, @ryczypior dzięki za partyjkę. Nie wiem jak to się stało że Niemcy odlecieli - mówi się trudno i gratki za zwycięstwo. Ogólnie było jakieś zawieszenie broni Smile
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Panowie jak wygląda kwestia DLC żeby do Was dołączyć? Smile Jest promka na steam i się poważnie zastanawiam.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
civ + dlc - warto Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
https://store.steampowered.com/bundle/57..._Complete/ Jak najbardziej tak
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Również dzięki za wczoraj! Nie wiem czemu poszło mi tak słabo. Przewaga technologiczna nie była dostateczna najwyraźniej. Nie wiem czy jakbym budował statek kosmiczny zamiast bombowców stealth to bym wyprzedził Ryczypiora z budową rakiety, ale byłem pewien że dostanę atomówką jak zacznę składać statek xD

Fenylu my mamy wszystkie dodatki, więc gramy z reguły ze wszystkim włączonym. Ale wystarczy mieć Brave New World, żeby z nami grać bo reszta jest kompletnie opcjonalna. Nie ma wtedy dostępnej każdej cywilizacji, ale jest mechanika kongresu, a to najważniejsze. Ale oczywiście mile widziane jak ktoś ma pełen serwis ^^'

Najbliższa rozgrywka jest planowana na sobotę wieczór.
Odpowiedz