Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Sprawdzalem, wszystkie gwiazdy w filtrze ustawione. Anakonda moja skacze okolo 35Ly, jestem teraz okolo 10k Ly od Beagle Point, co jakis czas probuje.
Nie zawsze tez wyznacza kurs w strone centrum galaktyki.
Podlece najblizej jak sie da, najwyzej wroce, swiat sie nie zawali
Liczba postów: 267
Reputacja:
17
Platforma:
CMDR: kofstein
.png)
a żeby nie wskoczyć do BP to nie ma jakiegoś minimalnego skoku? W sensie jaka jest odległość do najbliższego układu z BP?
Reputacja:
8
Platforma:
Przy BP jest juz bardzo malo gwiazd, a jak sprawdzic odleglosci to nie wiem. Na ten moment mam okolo 7k Ly do niego. Ale nadal nie moge wyznaczyc kursu, moge sprobowac syntezy i zwiekszyc zasieg FSD ale nie wiecej niz 10 skokow by moc wrocic.
Reputacja:
8
Platforma:
Spotkalem duza strefe permitow miedzy BP a Sag, wiec juz jasne dlaczego takie cuda z navi.Mowi sie trudno pora wracac. Ale i tak niezly trip wyszedl.
Reputacja:
8
Platforma:
Zainteresowaly mnie te zablokowane systemy, czhzby devsi cos kombinowali? Sa one po przeciwnej strony jakbyscie chcieli lekko ominac centrum galaktyki od Colonii, w podobnej odleglosci do niej od Sagitariusa i ciagna sie w strone BP, cos w stylu lustrzqnego odbicia ukladu banki i wspomnianej colonii. Da sie leciec tylko na scisle c3ntrum galaktyki .
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Pepemag
pierwsza wyprawa do centrum ciągnie mi sie okrutnie, zwłaszcza że lecę statkiem z max 25 skokiem
jeszcze jakies 1500 skoków do sagitariusa, po drodze wskocze do kopernika na kawke
Liczba postów: 198
Liczba wątków: 4
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: Kadmilos
.png)
.png)
.png)
.png)
Z Saga do Kopernika jest może z 30-40 skoków.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.