Sprzęt komputerowy - promocje!
HOTAS X kosztuje 199PLN w morele.net, na allegro w tej chwili jest używka za 129PLN, lub licytacja na nowy od 149PLN. Pozostałe nówki na allegro w tej samej cenie co w morele. Obawiam się, że taniej nie znajdziesz.
Odpowiedz
Zasadniczo pytanie brzmi czy chcesz hotasa czy nie. Jak nie to zostan przy tym co masz a jak tak to po prostu kup hotasa i najwyzej zwrocisz go po 14 dniach... albo odsprzedaz :p ja jestem bardzo zadowolony. thrustmaster x to moj pierwszy joystick od czasow amigi i gra mi sie wspaniale na tym. fakt material jaki jest taki jest ale zawsze mozesz kupic metalowego joya z 1/2 minimalnej krajowej
Odpowiedz
Taką promocję dla UK znalazłem - GTX 970 + dysk SSD + The Division za 300 funciaków : https://www.overclockers.co.uk/asus-gefo...52-as.html
Odpowiedz
Greetings Commanders

Mam pare pytan w sprawie Joysticka , ten co mam teraz zakupilem go jak zaczolem grac ED i poki co bylem z niego zadowolony (pomimo malej ilosci guzikow).
Oczywyscie jest wykonany z plastiku i lekko skrzypial , postanowilem to naprawic i nasmarowalem go jakas oliwka co mialem pod reka , musiala ona jakos dziwnie reagowac z tym plastikiem bo teraz zaczol tak halasowac ze musze w slychawkach grac zeby nie zwariowac Wink.

Ma ktos moze pomysl jak to naprawic ? (raczej malo prawdopodobne)

Czym Wy gracie i z jakiego sprzentu jestescie zadowoleni ?

Ktory z dostepnych Joystick-ow najlepiej spisuje sie w ED ?
[Obrazek: cTIFZQz.jpg]
Odpowiedz
Oliwka nie służy do smarowania części mechanicznych. Kup suchy smar teflonowy w sprayu (dobrze penetruje, smaruje i nic się do niego nie lepi)
Odpowiedz
(26.03.2016, 08:49 UTC)R.Daneel Olivavv napisał(a): Greetings Commanders

Mam pare pytan w sprawie Joysticka , ten co mam teraz zakupilem go jak zaczolem grac ED i poki co bylem z niego zadowolony (pomimo malej ilosci guzikow).
Oczywyscie jest wykonany z plastiku i lekko skrzypial , postanowilem to naprawic i nasmarowalem go jakas oliwka co mialem pod reka , musiala ona jakos dziwnie reagowac z tym plastikiem bo teraz zaczol tak halasowac ze musze w slychawkach grac zeby nie zwariowac Wink.

Ja najpierw używałem Thrustmaster Hotas X - jest mega tani, a pod względem funkcjonalności dorównuje 3-krotnie droższym alternatywom. Po półtora roku padł "grzybek" i przesiadłem się na X52 Pro i też jestem jestem mega zadowolony.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(26.03.2016, 12:46 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(26.03.2016, 08:49 UTC)R.Daneel Olivavv napisał(a): Greetings Commanders

Ja najpierw używałem Thrustmaster Hotas X - jest mega tani, a pod względem funkcjonalności dorównuje 3-krotnie droższym alternatywom. Po półtora roku padł "grzybek" i przesiadłem się na X52 Pro i też jestem jestem mega zadowolony.
Hi!

Tak wlasnie myslalem o  X52 Pro , to chyba jedyny rozsadny  wybor z dostepnych , a X55 nie jest pewnie warty takiej ceny.
Thrustmaster Hotas X- to wlasnie ten co zaczol skrzypiec po "naprawie" Smile 

Dzieki
[Obrazek: cTIFZQz.jpg]
Odpowiedz
Lightbulb 
@edit
Dzięki, nie zauważyłem Smile

Cytat:[Konsola][Nintendo][3DS][Gra]
Do: 26.04.2016 (tylko cdp.pl)
Nowa konsola Nintendo 3DS + gra (nie mylić z N3DS)
Cena obecnie: około 700zł, Cena w promocji: 350zł

https://cdp.pl/nintendo-3ds-white-the-le...przet.html
http://konsoleigry.pl/konsole/6793-konso...14493.html

Uwagi.
Wysyłka towarów odbędzie się dopiero od 10.06.2016 (tak jakbyście kupowali preorder). Cena jest bardzo atrakcyjna, ale daje do myślenia. Prawdopodobnie nowe ceny Nintendo 3DS będą na poziomie 400 zł, więc przecena jest niewielka. Ze spekulacji wynika, że w najbliższym czasie Nintendo wyciągnie na światło dzienne nową konsolę (pozbywając się uprzednio zapasów starej kieszonsolki). 
Tak jak zaznaczyłem powyżej: to nie jest new 3DS.

Nintendo zwykle nie daje ładowarek do swoich kieszonsolek (zakładają, że posiadamy takową bo jest ona identyczna co w starszych modelach).

Nawiązałem kontakt z cdp.pl i spytałem, czy w zestawie jest ładowarka. Odpowiedź była pozytywna.

Pozdrawiam!
Odpowiedz
Już mamy taki wątek - połączyłem.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz