Ankieta: Jesteś zainteresowany/a udziałem?
Ankieta jest zamknięta.
Tak
80.39%
41 80.39%
Nie
19.61%
10 19.61%
Razem 51 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Dookoła świata - wielki konwój SRV!
Dawno nie bawiłem się tak fajnie w Elite, zwłaszcza, że to było moje pierwsze wyjście poza tryb solo...  Biggrin
Co ciekawe, chciałem wrócić do zniszczonego srv i nav beacona porobić trochę zdjęć, ale okazało się, że poznikały. Najwidoczniej muszą się one jakoś losowo generować podczas gry, ale za to te widoki nie mogły poznikać Smile

[Obrazek: Screenshot-0005.png]
Odpowiedz
(07.03.2021, 21:54 UTC)RANDARIO napisał(a): Dziś dalej ruszyłem sam.
od godziny 16.00 do 22.30 zrobiłem 17o km.
Do Różowej Przełęczy zostało 80 Km  Shy 
Jutro do południa powinienem dotrzeć.

Tez po drodze (jakieś 20km za koroną) wpadłeś do głębokiego kanionu? Nie widać go na mapie a naprawdę robi wrażenie.
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
(07.03.2021, 22:31 UTC)Transzendentale napisał(a):
(07.03.2021, 21:54 UTC)RANDARIO napisał(a): Dziś dalej ruszyłem sam.
od godziny 16.00 do 22.30 zrobiłem 17o km.
Do Różowej Przełęczy zostało 80 Km  Shy 
Jutro do południa powinienem dotrzeć.

Tez po drodze (jakieś 20km za koroną) wpadłeś do głębokiego kanionu? Nie widać go na mapie a naprawdę robi wrażenie.

Wszyscy do niego wpadliśmy (no, prawie wpadliśmy) Biggrin 

Dalej jest jeszcze jeden (w sumie kontynuacja tego samego)
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Punkty za event rozdane Smile
--

Odpowiedz
8.03. godz 19:30  Różowa przełęcz zaliczona.
Punkt  '0'

[Obrazek: l7hlo2v.png]
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Gratki! Ja będę ruszał w środę na 99%

Jak z podjazdem? Trudny teren bardzo?
--

Odpowiedz
Pozdrowienia z "Różowej Przełęczy"

[Obrazek: alBVdob.jpg]
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
Również melduję się w Różowej Przełęczy Smile Trasa bardzo przyjemna, jedyne co proponuję to przejechać środkiem pomiędzy tymi dwoma kraterami obok siebie (tak przy okazji to w tym większym po prawej jest bliźniak hahulca Smile i oczywiście te góry przed którymi skończyliśmy w sobotę od zachodu. Pomimo ostrożnej jazdy hull schodzi w oczach, miejcie to na uwadze. Odnośnie edisona, czy u Was również się zawiesza przy włączonych światłach na "długie"?
[Obrazek: 114138.png]
Odpowiedz
Ja wczoraj dołączyłem, aby chwilkę potowarzyszyć komanderowi Randario... I ponad stówkę km przejechaliśmy Smile Zostało 300km do niecki "Kolebka". Trasa od różowej (jak się minie grzbiet) spoko - nawet da się momentami przez minutkę czy dwie na full gaz pojechać, ale... Fajne niespodzianki typu 60 stopni zjazd nagle Smile Niestety głupia elita nie rozpoznała, że katalogi użytkowników mam na innym dysku niż system i mi zdjęć nie zapisała... Ale widoczki ZACNE!
Odpowiedz
Z racji tego, że w sobotę wyleciałem niespodziewanie z instancji i nie dane mi było ruszyć w konwoju...
W poniedziałek przysiadłem do gry i zamierzałem wracać do bańki, zamiast tego ruszyłem jednak łazikiem w trasę. I nie żałuję.
Gratuluję wyboru skałki do tego eventu. Widoki są naprawdę świetne i zróżnicowane. Nie zamierzałem robić zdjęć, żeby na tracić czasu (mam dwa dni do nadgonienia), ale nie mogłem się powstrzymać (nie wrzucam większości, bo już są pokazane ładniejsze od moich).
A wybór pierwszego checkpointa to naprawdę mistrzostwo. Wjazd na górę zajął godzinę. Jednym słowem - świetna zabawa. Wielkie dzięki za taki event. (to nie sarkazm Wink )

[Obrazek: mqZKQqr6RLbfpXVOWpUusyacRX7QqqBNC6Z1l-sn...authuser=0]
Wspinam się na sąsiednią górę - mała pomyłka...

[Obrazek: EXe-uyUBz7qyG8S6WoxW_wfWWG2eztTh5gytIZn3...authuser=0]
Atak na południową ścianę Korony Królów.

[Obrazek: -HqscLF4oMPBpboYMm0s55fQl0opOZPkHXZ2UtMH...authuser=0]
Checkpoint zaliczony!!!
Odpowiedz