Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D.
Theseus będę szczery, bo zawsze na to samo liczę od innych.
Jak dla mnie, to za dużo w zbyt krótkim czasie. MZ eksploracja wymaga trochę spokojniejszego wyrazu oraz odrobinę nostalgii, której tu kompletnie brakuje. W Twoich poprzednich filmach tego doznałem i nie czułem niedosytu eksploracyjnego. W tym przypadku to trochę takie disco, które na siłę chce zaistnieć na rynku, na którym nie ma potencjalnych nabywców. IMHO wróć do korzeni, bo to Tobie najlepiej wychodzi i ogląda się to z wielką przyjemnością Smile
Odpowiedz
To w zamierzeniach ma być trailer, dynamiczny, szybki, będzie w nim też walka, handel itd. Trailer przegłosowali na moim kanale ludziie, którym zrobiłem ankietę co chcą zobaczyć, przegłosowali trailer więc będzie trailer, użyję też kilku różnych kawałków. To nie ma być nostalgiczny film. Na powrót do korzeni będzie czas, kawałków też będzie kilka, ja tymczasem próbuję nowych rzeczy Smile

Nie chce robić cały czas tego samego, inaczej już dawno bym się znudził, kombinując i wymyślając nowe motywy się inspiruję i nie popadam w rutynę, nie chce tego robić Tongue

Popatrz sobie na filmy na moim kanale, znajdziesz tam nostalgiczne No Time ale też np. filmik z Saganem czy kompletnie wesoły i lajtowy No Time 2 (który odniósł największy sukces), ja zresztą sam skłaniam się bardziej ku takiemu klimatowi bo kocham kosmos, a eksploracja jest dla mnie raczej wesołym i fajnym doświadczeniem, a nie nostalgicznym.

Nie powiedziane też, że każdemu będzie się podobał mój film. Gdybym za każdym razem robił rzeczy w tym samym stylu pewnie by tak było. Ludzie lubią dostawać za każdym razem to samo, ale na moim kanale tak nie będzie, zawsze to powtarzam. Nie wykluczone, że w następnym filmie sięgnę po dubstep i zrobię combat movie. Bo czemu nie?

Odpowiedz
Karmazynowy Mściciel na posterunku. To protect and to serve Wink

[Obrazek: Screenshot_0008.jpg]
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(20.11.2016, 01:07 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): To w zamierzeniach ma być trailer, dynamiczny, szybki, będzie w nim też walka, handel itd. 

Mnie się bardzo podoba, ostatnio mało przeglądałem forum więc z opóźnieniem :Smile Ja w ogóle wole short stories niż dłużyzny, więc takimi filmami jak ten trafiasz w moje gusta, żywiołowe podejście do eksploracji :Smile
Odpowiedz
Za niedługo chyba trzeba będzie zrobić następny krok ^^ To taka mała zapowiedź.

Dzięki Przemek za super moda do kontroli wszystkiego!

Soon :

Odpowiedz
Wiem gdzie jesteś,jak Cie nie ma. HA!

[Obrazek: QwzeX5C.jpg]
Odpowiedz
O nie!

Odpowiedz
(01.12.2016, 14:16 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): Za niedługo chyba trzeba będzie zrobić następny krok ^^ To taka mała zapowiedź.

Dzięki Przemek za super moda do kontroli wszystkiego!

Soon :

Polecam też podłączyć joypada do płynnej kontroli kamery przy pomocy gałek analogowych Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(01.12.2016, 14:46 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Polecam też podłączyć joypada do płynnej kontroli kamery przy pomocy gałek analogowych Smile

No właśnie w opisie o tym napisałem Biggrin Pad musi być aby kamera była płynna!

Odpowiedz
W końcu po miesiącu czasu udało mi sie zrobić nowy filmik. Technicznie raczej gorszy niż No Time 2, ale mam nadzieję, że się spodoba. Jest to swobodna reinterpretacja pierwszego filmu jaki kiedykolwiek zrobiłem i można go znaleźć na moim starym kanale (filmik poniżej).

Stary Film:

Odpowiedz